Info
26.03.2016.
21:32 > 23:00
Vlasnik kompanije "Sunoko” Miodrag Kostić kupio je šećeranu "Te-To” u Senti i tako uvećao udeo na tržištu šećera u Srbiji.
  • Marko NS

    27.03.2016 15:21
    Ovakvima na put mote da stane samo uredjen sistem, ljudi sa cistim biografijama, integritetom i bogatim radnim iskustvom.
    Izadjite na izbore, apstinencija i beli listici su glasovi z Vucica, Kostica, Sinisu Malog, Bajatovica...
    Ja cu podrzati pokret Dosta je bilo-Sasa Radulovic, dostajebilo.rs
  • HerŽika

    27.03.2016 09:42
    A ono - komisija za sprečavanje monopola? Strateški važna prehrambena namirnica u rukama 1 čoveka? Uzročno-posledična sprega sa asvim prerađivačkim industrijama koje koriste šećer kao sirovinu? Ništa a? Banda prokleta, od onih što su šećerane poklanjali za po 1e, do ovih sad koji sad poklanjaju i ostalo. Banda i bagra! Nije za vas ni reovlucija, nego motka pa udri gde god vas čovek vidi, na ulici, pred skupštinom, u tv studiju, samo udri po bandi
  • Mile

    27.03.2016 09:24
    Sa promenom vlasti, bez kumova, braće, ujaka i inih biće teško zadržati opljačkano. Željno i nestrpljivo očekujem detajkunizaciju iliti nacionalizaciju opljačkanog od ojađenog naroda
  • salajcanin

    27.03.2016 08:04
    ?
    Sta ono rece.. Tajkuni nece upravljati i bogatiti se. Izgleda da je ovaj dobro podmazao tamo de treba
  • rotkvarijanac

    27.03.2016 06:56
    Naravno. Dug se vraća. On je finansijer naprdnjaka. Zato su mu poklonili novi zakon o poljoprivrednom zemljištu, AIK banku, PIK BECEJ, uskoro Luku Novi Sad i PKB. Dotični je dolaskom na vlast naprdnjaka stekao duplo više zemljišta nego pre toga.... Ups pa skoro da zaboravim. Gorespomenuti i Vlahovic su i specijalni savetnici premijera. A tek bratija iz DS koja je sada u naprdnjacima. Jelena Trivan, Goran Vesic, Siniša Mali.... A u NS bivši žuti a trenutni naprdnjaci i budući ko zna su preuzeli stranku u gradu....
  • analiticar

    26.03.2016 22:55
    analiza
    Zataskana je afera sa prepakivanjem secera, to vise niko ne sme ni da spomene..Njegovo bogacenje je direktno proporcionalno siromasenju nacije. uspesan covek u neuspesnoj drzavi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna