Info
28.04.2016.
08:48 > 08:51
Izgradnja fabrike vode u Kikindi koštaće šest miliona evra, a finansiraće se kreditom.
  • Rada Picoder

    28.04.2016 15:15
    Vodovodnu mrežu smo gradili još 1968 u Titina vremena samodoprinosom i ista je u katastrofalnom stanju.Bušna je na sve strane, voda je izmešana sa fekalnom iz kanalizacije i nije dobra ni za kupanje, a kamoli za piće.Uz to je i opasna jer su glavni vodovi na nekim mestima od azbestno betonskih cevi.Valjda treba ovo sve prvo sanirati i zamenuti a onda pristupiti uzimanju 6 miliona eura koje će građani vraćati kroz povećanje cene vode koja će i dalje smrdeti na fekalije.Nisu ni zajašili, a već im zinulo dhupe.
    Vlast se rotira u gradu, a jedni drugima uvaljuju kredite koje na kraju opet moraju da se otplate iz sredstava koje opaju od naivnih i sluđenih građana.A dotle se mrse kolenicama i vinom sa budžeta i dovode svoje izvođače radova gde imaju tala.I tako ko u cirkusu, sve se vrti u krug.
  • Nomad

    28.04.2016 12:45
    Zašto ne napišete da su i 2006. godine Nemci nudili bespovratna sredstva da se obezbedi čista pijaća voda u Kikindi, ali da tadašnja bratija na čelu sa SRS nije mogla da se dogovori oko podele "plena", kao i da su tražili daleko veći iznos nego što je potreban?
  • zivan

    28.04.2016 10:37
    Fabrika vode, tacnije ceo sistem vodovoda i kanalizacije je izuzetno vaznoza svaki grad, svako selo. Medjutim, mogao bi se deo novca nabaviti i iz drzavnog budjeta, slicno kao sto je za iste namene placeno gradu Uzzicu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna