Info
28.04.2016.
20:37 > 20:55
Predstavnici političkih stranaka koje su na opštinskim izborima u opštini Vračar nastupile zajedno, protestovali su danas ispred zgrade opštine zbog pokušaja nudjenja mita odbornicima te liste koja je osvojila većinu na izborima.
  • Vucko

    28.04.2016 22:52
    Dokle
    - - Ovo stvarno je parodija sta sve je uradio SNS i sta su sve hteli napraviti samo da bi ostali na vlast. Pa zar mi obicni ljudi, glasaci smo OVCE? DOKLE nas tako vredjaju i lazu. DOKLE da slusamo ove Radikalske-SNS (rusofile) kako nam lepo ide, kako smo najbolji u regionu i sire a mi vec u blatu do guse! DOKLE da gledamo samo nihove Televizije i lazirane SNS emisije . Nemamo ni jednu normalnu Televiziju osim Televizije (N1).
    - - Kako je moguce, i da li je to normalno da kradu izbore, da menja zapisnike, da ubace usput nihove vec spremne papire u dzakove, vec spremne papire u glasacke kutije. DOKLE bre SNS-ovci.!!!
    - - Absolutno nista niste napravili u ove 3 godine osim otvaranje neke lazne fabrike da bi videli Vucica svaki dan kako lopatara, pa ako njega svi neskolovani kadrovi i lazni doktorati. DOKLE takvi ljudi da vode nasu jadnu i bednu drzavu ? DOKLE!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna