Autor: Novosti

Info
25.05.2016.
08:47
Prve rasprave o zahtevima jevrejske zajednice, prema novom Zakonu o otklanjanju posledica oduzimanja imovine žrtvama Holokausta koje nisu imale naslednika, Agencija za restituciju održaće u junu.
  • RIZBO

    25.05.2016 10:14
    selektivna pravda
    kad ti je Selaković ministar.

    Uzgred budi rečeno, sve što su komunjare otele a Milošević podelio nikada neće biti vraćeno. Nagradno otimanje je i dalje najuspešnija profesija u Srbiji.
  • Pravna jednakost?

    25.05.2016 09:52
    Jevreji su uspeli da izdejstvuju poseban zakon za sebe, u Srbiji. Pretpostavljam da tako treba da urade i sve ostale nacionalne zajednice. Jer, to bi se onda zvalo ravnopravnost ljudi.
    Ovako, imamo slučajeve da se srpskim građanima često namerno ne rešavaju već predati zahtevi, a jevrejskoj zajednici će se vraćati imovina čak i ako više ne postoje pravni naslednici.
    Dakle, tako to izgleda kada se prilagođavamo EU, to je ta pravna jednakost?
    Uskoro idu neka poglavlja za EU, koja se upravo odnose na sudske postupke i pravnu jednakost. A verujem da će biti raznoraznih tužbi Strazburu, ovim povodom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna