Autor: B92

Info
21.06.2016.
18:14 > 21:27
U Srbiji svake godine 200.000 građana angažuje advokata ili pravnog zastupnika, a četvrtina njih su nezadovoljni pruženom uslugom.
  • POTREBAN SAVET

    23.06.2016 09:11
    a besplatan
    Ne možete kvalitetno voditi sudski postupak na taj način što ćete plaćati potrebne savete,a sve raditi sami.
    Da bi Vas neko posavetovao potrebno je da iščita predmet, i da se POJAVLJUJE pred sudom (zastupanje na ročištu i glavnom pretresu nije baš jednostavno, advokati se dugo godina školuju za to).
    Potreban savet: ne trošite pare na beskorisne savete, platite advokata kome verujete
    Ovo je jedna od besmislenih reklama tipa:
    Uz naše savete: lečite se sami, krečite sami, opravite auto sami,budite sxami svoj advokat......I naravno platite naše savete
  • NEĆU NADRIPISARE

    22.06.2016 18:32
    Hoću advokata
    Agencija PRS lupeta gluposti
    Zašto bi gradjanin uopšte plaćao i angažovao advokata ako mu ne veruje?!
    Valjda je logično da se onda zastupa sam, a ne da advokatu kome ne veruje još i plaća!
    A što se tiče nezadovoljnih: pa ne možeš rodjače nekog da ubiješ, a da ne odrobijaš, ne ide to!
    Džaba se ljutiš i pljuješ advokata!
    Angažuj JUSTICIJU da vidiš kako ćeš proći! HA HA HA .........telefonska odbrana , nemaš pojma ko je s druge strane žice......preporuka prve vrste.HA HA HA
  • Personanongrata

    22.06.2016 09:02
    Smatram
    Problem je kada se zbog enormne konkurencije u advokaturi obeca nesto stranci da bi je zadrzali po svaku cenu,a stranka se drzi toga sto je obecano kao da je uklesano u kamen.tada nastaju problemi .posto zivimo u drzavi gde nista ne valja,sto bi valjalo onda sudstvo i advokatura.
  • Glas razuma

    22.06.2016 09:01
    ?
    Ako će taj sajt da dovodi u vezu klijente i advokate to mu dodje onda kao neka online agencija u posredovanju gde će neki advokati bliski tom vlasniku ili uredniku sajta dobro da profitiraju zbog povećanog priliva klijenata? U Srbiji ništa novo, već vidjeno samo što više nečemo slušati reklame raznoraznih agencija preko radija koje posreduju u naknadi štete... cccc... koliko je ovo providno i još se zove "Justicija" sramota!
  • neko

    21.06.2016 22:25
    sajt
    Pa mogao je neko da napiše web adresu te Justicije... ovako, slaba informacija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna