Autor: agencije

Info
02.07.2016.
20:14 > 22:57
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je večeras da je u kući osumnjičenog za petostruko ubistvo u Žitištu policija pronašla još jednu pušku i određenu količinu municije u ilegalnom posedu pored oružja kojim je sinoć izvršio zločin.
  • Nemo

    03.07.2016 17:07
    Sve to lepo zvuči pred novinarima, ali je praksa drugačija.

    Uzmite za primer naselja gde se svakodnevno , čak i danju, dešavaju razbojništva.

    Moj komšija je pijan, pretio svima puškom na ulici, prozivao sve po imenima koga će pobiti, policiji je trebalo preko 50 min da dođe. Za to vreme je ovaj sakrio pušku, koja nije nađena.
    I nikom ništa, sutradan već bio kod kuće....
  • QWERTY

    03.07.2016 14:56
    @ Majka, zena, sestra
    Bas neposredno pred ovaj cin je pocela legalizacija i predaja oruzja koja traje do 1. novembra.
  • mile

    03.07.2016 10:38
    rat i ratovanja naša
    "Spašen je onaj prvi pogođeni, a svi smo drugi večni taoci košmara"...
    Ko god je bio gde se pucalo, klalo, ubijalo, zauvek je oštećene duše...Izbego? Nije lako "izbeći" niti "pobeći"...gde god da odeš...Mnogo ljubavi, pažnje, brige, radosti treba da se makar malo "izlečiš", a u današnjem vremenu to su deficitarne stvari, na žalost...I eto, jedna iskra je dovoljna da eksplodira naše "bure baruta", naša duša...Srećni i zadovoljni ljudi ne rade ovakve stvari...Na žalost, ovde kod nas, ne prođe dovoljno vremena od "rane" do "rane"...Zašto???
  • Majka, zena, sestra

    03.07.2016 07:20
    Ponovite akcije predaje oruzja
    Secam se da su Crveni krst i policija ranije organizovali akcije masovne predaje oruzja. Treba to organizovati na odredjene datume, ali da vlasnici nemaju posledice ako poseduju ilegalno oruzje ili nisu platili porez. Ovako, ko ce predati oruzje ako time rizikuje krivicnu prijavu ili parnicu zbog neplacenog poreza + kamate. Valjda je vaznija bezbednost od zarade drzave na ovaj nacin.
  • ...

    02.07.2016 22:25
    ...
    Mogli ste da zaredate ulicom.....nasli bi za jednu solidnu cetu oruzja....a da nastavite po Srbiji...ima za par armijskih korpusa neprijavljenog oruzja...

    A fakat je da tu ovaj ministar nije nista kriv...krenulo je to mnogo ranije.

    Ja sam imao neprijavljen (zapravo imao je papire ali ondasnje SFRJ...izgubljene u ratu) pistolj koji sam registrovao ono kad je bila akcija pre desetak godina. E od tada...verujte da ne znam gde je.....znam samo da je municija na skroz drugom mestu i da je pistolj rasklopljen...za svaki slucaj. Setim se da ga imam kad dodje da platim porez. Pitate sta ce mi? Nemam pojma zaista...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna