Autor: 021

Info
11.07.2016.
11:37
Pripadnici MUP Srbije utvrdili su da su mala i srednja preduzeća najviše ugrožena prevarama preko interneta i ustanovili su da je do sada više desetina privrednih subjekata iz Srbije oštećeno za više od milion evra, saopšteno je iz MUP-a.
  • ex chapman

    11.07.2016 14:18
    upozorenje
    ovim putem želim da obavestim MUP da su se u zemlji pojavila neka sumnjiva lica koja već skoro 3 decenije pljačkaju državnu, društvenu a bogami i privatnu imovinu! čak se sumnja da su uspeli da korumpiraju neke državne organe, da kontrolišu šerc/uvoz svega - od "karavana" do heroina! ova lica su vlasnici brojnih medija te se u javnosti lažno predstavljaju kao ugledni biznismeni ili političari. molim MUP da ova lica uhapsi i privede pravdi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna