Autor: agencije

Info
15.07.2016.
23:05
Na džamiji na Long Ajlendu u SAD polupani su prozori i ispisani su antiislamski grafiti nekoliko sati posle napada u Nici u kojem je ubijeno više od 80 ljudi.
  • ns

    16.07.2016 08:10
    KONAČNO! počelo je! pa koliko će beli čovek, ateista ili hrišćanin svejedno je, čekati da bi odreagovao na ove organizovane i proizvoljne napade muslimana, prvo zabraniti sve vere, drugo srušiti sve crkve i verske klubove, oštro kazniti i to zatvorom nošenje crkvenih obeležja, uvesti policijski čas i ići od vrata do vrata dok se ne istrebi gamad, svako ko se ne odrekne vere ili kaže bilo šta lepo naći pusto ostrvo na sred pacifika ili još bolje proterati na južni pol, sve do jednog vernika muslimana pa posle i sve druge vernike, VERA JE ZLO!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna