Autor: Politika

Info
06.08.2016.
11:30 > 11:30
Pritužbu na rad RTS-a ombudsmanu je uputilo 24 građana, žaleći se da mesecima ne dobijaju odgovore na zahteve za oslobađanje od pretplate, što je dovelo do pokretanja kontrole zakonitosti i pravilnosti rada Javnog servisa.
  • DonJuan

    06.08.2016 16:02
    Trebalo bi osloboditi olacanja takse i svakog ko ne zeli da gleda javni wc Srbije. Pa ga skinite s programa.
  • Vojvodina Republika

    06.08.2016 15:22
    Odgovor
    Drugarice i drugovi konji, pardon koji ste podneli zahteve da budete oslobođeni lopovske pretplate za lopovski RTS i odnedavno lopovizovani RTV u lopovskoj državi Srbiji. Dozvolite Da Vam se obratim rečima (nažalost) besmrtnog druga Zlobe:
    "Samo se vi nadajte!"
    A sad svi na svoje radne zadatke!
  • Zivan

    06.08.2016 14:55
    S obzirom na kvalitet nasseg programa na javnom servisu trebalo bi da svi budemo izuzeti obaveze 'pretplate...
  • Ненад

    06.08.2016 12:36
    Навикли да краду од народа
    Ја сам им послао документацију још почетком године писменим путем, али су ми наплаћивали и даље ТВ претплату, иако сам прималац социјалне помоћи. Пре мање од месец дана сам им опет послао електронским путем на е-мејл адресу све што треба, надајући се да ће коначно одреаговати, како треба. За сада нема одговора.
    Крађе на све стране, не поштовање закона и нико не одговара.
    Мисле да ће народ ћутати због "ситних" 150 динара.
    Мислим да и кап може да прелије чашу, а онда, тешко њима.
  • Odgovor televizije

    06.08.2016 12:17
    "Nećemo da vas oslobodimo takse. Nama se sviđaju vaše pare. A imamo i AV! uz nas, tako da možemo da radimo šta hoćemo. Možemo da vam konstantno emitujemo zločinačke filmove i serije sa krajnjim prikazivanjem nasilja i svakojake agresije i straha. Možemo da vam prikazujemo reprize jugoslovenske produkcije. Možemo da idemo na putovanja gde se nama sviđa, a ne tamo što bi ste vi to hteli da gledate.
    Ne možete da nas tužite dok suma ne dostigne 15.000. A i ako dobijete, mesecima vam nećemo vraćati. Zato, plaćajte garaže i neuslovne kuće bez krova, sa brojilom."
    U ovakvoj državi nekolicine ljudi, mi možemo sve. Žalite se vodovodu...
    Vaša državna televizija"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna