Autor: Beta

Info
06.09.2016.
13:43
Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić potpisao je danas ugovore sa osam osoba koje su završile obuku za ličnog pratioca deteta, odnosno učenika kojima je potrebna dodatna podrška, a čije radno angažovanje finansira grad Zrenjanin.
  • LOL

    07.09.2016 09:01
    Ukoliko je angazovanje po istom sistemu kao u Novom Sadu onda ce se ta deca i ti roditelji jako "usreciti". U NS nema zapravo nikakve obuke a sto se tice profila pratioca ni tu se ne trazi nikakva kvalifikacija. Primaju se studenti i razni profili kojima je potrebna dodatna zarada u vidu dzeparca jer zapravo iznos koji se dobija za tezak rad je mizeran.Ovako ne uredjenom inkluzijom ponizavaju se skolovani defektolozi kojima je to zapravo struka i koji jedino mogu taj posao strucno raditi, U sustini njih niko ne zeli jer su prekvalifikovani pa se zaposljava ko zna ko dok vaspitaci, ucitelji i nastavnici zavrsavaju kurseve koji im nikako ne pomazu u radu sa takvom decom. Inkluzija je kod nas ocajno sprovedena sto dovodi do toga da deca ometena u ravoju nisu adekvatno ukljucena u program, nastavnici, ucitelji, vaspitaci imaju poteskoce u radu sa njima i sa ostatkom grupe jer normalan rad nije moguc u takvim uslovima tako da svi do reda ispastaju zbog lose sprovedenog organizovanja,edukovanja i manjka sredstava.
  • ĐURA

    06.09.2016 14:36
    pratioci
    "Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić potpisao je danas ugovore sa osam osoba koje su završile obuku za ličnog pratioca deteta, odnosno učenika kojima je potrebna dodatna podrška, a čije radno angažovanje finansira grad Zrenjanin."
    OVO JE LEP GEST OD GRADA ZRENJANINA...jedino niste napisali profil pratioca,koju školu moraju da imaju(predpostavljam medicinsku ako nije roditelj) i u ćemu se sastoji obuka,ko im daje platu... i hvala na obaveštenju o ovako lepom gestu grada Zrenjanina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna