Autor: RTS, B92

Info
19.09.2016.
20:20 > 20:43
Javni servis RTS i privatne televizije B92, Prva i Happy protestovale su zbog odluke države da osnuje digitalni terestički servis "Antena plus" ističući da on funkcioniše protiv zakona.
  • Rade

    19.03.2023 21:50
    Reklame
    Treba da se kazni Pink da ima drzave.Preceste reklame koje predugo traju.Uhvatili su foru da puste reklame na svim kanalima u isto vreme.
  • Zdravko

    21.09.2016 06:21
    @ NS
    Ne znam da li smo kolege,

    Ali ja sam privatnik, programer, radi nas nekoliko, imamo 3 TV-a u poslovnom prostoru, neko pusti muziku, neko discovery, ali bitno samo da nesto zvrnda, da ne poludimo u tisini....

    Od ovog posla malo, malo pa mozak vrljne u stranu..., i treba nesto da zvrnda da ostanemo normalni dok kodiramo, ili kada se kadkad zaglupimo....

    U privatnoj firmi se radi, mada ako niste programer, nema sta da Vam objasnjavam nase probleme...

    Svako ima svoje ludilo, mi ga imamo pooodosta, mozda i previse, i treba nesto da nam zvrnda, bio to internet radio, nekakva utakmica, pucacina(film) na TV, samo na kratko da malo odmorimo glavu od rokova i zahteva(a u podsvesti i dalje razmisljamo o software-u) ili sta vec, samo da ostanemo citavi...

    I onda, taman dok vrtis kanale i pustis nesto da zvrnda zanimljivo, na svaki okrugao sat ide "Minut-Dva Vucica"

    E to nam bas treba....Ma da...
  • /

    20.09.2016 08:33
    /
    rts je taj koji se buni?nesto tu nije rocno

    drzavau organizuje proteste protiv drzave
    ovo mu dodje ko ovi novosadski gradjansku protesti
  • NS

    20.09.2016 08:07
    @Zdravko
    Kolega, da nemaš državni posao kad sve to odgledaš "uz posao"
  • Istorija se ponavlja

    20.09.2016 06:56
    Cilj je da svi gledaju pink i čuju šta kaže vođa, i da za to masno plaćaju.Prvo zaglupljivanje kaubojcima iz 1950. i pečenjem palačinki, a onda ispiranje mozga, tj totalna vođina kontrola medija kao i 98 pred zločinačko bombardovanje.
  • yes

    20.09.2016 01:39
    I mi trazimo vec dugo da zabrane nesretne rijalitije a oni se i dalje vrte na televizijama. A REM se pokazao da je jedna beskorisna institucija koja ne radi svoj posao pa neka se ne mesaju ni u ovo...
  • Zdravko

    19.09.2016 23:51
    Propaganda
    Jedno jutro, u kancelariji, upalim tv da mi zvrnda dok radim, tu nemam kablovsku, vec obican tv sa antenom, kad ono....novi kanali...Pomislim:Super, ali ne lezi vraze!

    12 novih Pinkovih kanala!!!, ukljucujuci i Pink INFO (non stop vesti), ili u narodu sire poznat kao kanal: "24 sati Vucica"

    Pored tog Pinka, jedini Pink koji emituje neke zanimljive sadrzaje (ne mislim na serije,rialitije, starlete i kic muziku) je Pink 2, i taman se zagledas u neki zanimljiv film....kad oni na svaki ogrugao sat emituju tv format: "Minut-Dva Vucica"...
    Ali tuga je sto to nije Minut-Dva, vec 10-ak minimum, i to ispiranje mozga se ponavlja na svakih 50 minuta...

    Gazda castio Zeljka slobodnim etrom za pruzene usluge, i ide kampanja svaki dan, a da,.... umalo da zaboravim, i Onaj Vucicevic se ne skida sa pinkova...
  • nina

    19.09.2016 23:28
    reklame reklame....sta placamo
    pa dok recimo traje jedna serija vise vremena prodje na reklame nego serija. vise mi se nist i ne gleda, jer naporno i bezobrazno je kada puste seriju od sat vremena a ono na reklame prodje vise od pola sata. I tako uvek menjam kanal, pa se vracam posle reklama i tako....
  • Dragan

    19.09.2016 22:35
    1. Kada krenu komercijalno emitovanje tj. skremblovanje signala posle promo perioda trebace vam njihov STB ili CI Modul da bi mogli gledati arene i pinkove, dakle postojece ako nemate interface za CI modul ne mozete koristiti.

    2. Kanali koji su i do sada bili FTA (slobodni) moci ce da se gledaju i posle promo perioda Antene, sa postojecim STB-ovma.

    3. Zasto na sajtu ETV-a nema zvanicne informacije o MUX 3?

    i gde su tenderi i zasto je krs slika?
  • Marko

    19.09.2016 21:57
    ...
    Jel ovo vodeći kablovski operater pokrenuo kampanju protiv konkurencije?
  • Ukinuti žalioce

    19.09.2016 21:45
    Podržavam ukidanje televizija koje su se žalile.
    Zbog emitovanja programa koji su škodljivi za svest i obrazovanje naroda.
    Detaljnije nije dozvoljeno da izložim, jer bi morao zadirati u piatnje vera i finansiranja dotičnih televizija da emituju baš takve sadržaje.
    - Što se tiče ovih 26 kanala, nemam novaca da ih plaćam. Treba deca da jedu.
    U međuvremenu, dok pokrenu izmene Ustava, gubitke sloboda i Kosova kao teriotrije Srbije,
    treba narod nečim da se zabavlja. Malo da gleda i filmove koji nisu u crno-zelenim bojama i forenzički. Za promenu, da se seti šta je film.
    Naravno, sve to će biti ukinuto pred Novu Godinu. Ali, u međuvremenu da narod bude smiren.
    Maksimalno. Videćemo i zašto.
    Još jednom, kao gledaoc i uplatioc poreza, podržavam ukidanje dozvola televizijama
    RTS, B92, Prva i Happy.
  • Centarac

    19.09.2016 21:29
    Ko o cemu...
    Kada smo vec kod zakona,nisam bas siguran da pomenute televizije koje su protestvovale,ne krse takodje zakon.Svaki reklamni blok im daleko premasuje,zakonom predvidjeno vreme,pa nekoliko puta tako, u toku emisije. Obicno kada im krenu reklame,promenim kanal i vise se i ne vracam i gledam nesto drugo,dok i tamo ne pocnu reklame. Onda opet isto...
  • Nervirach

    19.09.2016 21:21
    I to se bune oni koji se najmanje gledaju. Jos Pink da se ukljuci pa svi sa seljoberskom programskom semom. Samo ne ukidajte hrvatske tekevizije jer tamo moze nesto i da se pogleda. A Foxovi. Historiji, MTV... t.j. balkanske Adria varijante su sramota za originalne kanale.
  • NS49

    19.09.2016 20:56
    Taman se obradovali da su krenule Arena 1, 2 ,3, 4 i 5 i lepo se vide.
  • ntn

    19.09.2016 20:52
    Ovako
    Sve četiri nabrojane bi trebalo UKINUTI.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna