Autor: sombor.rs, foto: sombor.rs

Info
22.09.2016.
10:08 > 14:00
Gradsko veće Sombora usvojilo je predlog JKP "Parking servis Sombor" da se cene komercijalnog parkirališta povećavaju za 2,8 odsto, izuzev cene posebne parking karte, koja se neće menjati, a novi cenovnik primenjivaće se od 1. oktobra.
  • Parking lešinari

    24.09.2016 16:18
    Parking servis je nepotreban osim u centru BG i NS.U lokalu je parafiskalni namet iliti taksa za budale.Daj mi lovu, dam ti ništa.Posebno silovanje i pljačka su naknade za kidnapovanje vozila đubretarskim krtijama koje zovu pauk ili sudski progon za neplaćanje reketa. Lova završi u privatnim džepovima lokalnih interesnih grupa provučena kroz neki kredit koji majmuni nikad ne vrate.A kako su panduracija i lokalni pacovi u sprezi kod parkinga tu nema spasa onom ko krene protiv njih.Najbolje rešenje je bojkot ili ne korištenje parkinga.
  • Zivan

    22.09.2016 18:49
    Lepo je što Somborci pokušavaju da unesu više reda u parkiranje i da ovu uslugu učine dostupnijom. Ipak, budućnost je u sve većem korišćenju javnog saobraćaja i bicikla, dok automobil ne bi smeo biti osnovno saobraćajno sredstvo u gradskom prevozu...
  • Sloboda

    22.09.2016 15:17
    Narodu
    Ua, lopovi!!!! U Novom Sadu se dnevno ukradu milioni dinara na parking. Gde su ti novci? U cijim dzepovima? Grad nema nista od toga!!???Parking servis je najveca kradja koja se desava pred ocima gradjana!!!!Ua lopovi!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna