Autor: Danas

Info
29.09.2016.
22:39 > 22:51
U Vladi Srbije nema nijednog ministra, pomoćnika ministra niti državnog sekretara mlađeg od 30 godina, a od 169 opština u Srbiji u samo četiri predsednici imaju manje od 30 godina.
  • mile

    30.09.2016 08:48
    u cemu je problem
    valjda treba da biramo najbojlje a ne ,kao nekad , po "kljucu ?! pa , zar da se uci na celu opstine ?!?prvo neka nesto nauci , pa tek onda , kad se vidi da dovoljno vredi , moze nesto ozbiljno da radi !! a do tada, nek ga otac izdrzava a ne gradjani !!a ne , ministarka a prethodno , sudijski pomocnik ?! kao nela ..!!ministar pravde ,hej !!! pa njeni pomocnici, imaju vise radnog staza , nego ona zivota ??!!
  • Kaufik

    30.09.2016 08:15
    sve po redu
    Veću glupost nisam pročitao odavno. Bez dana radnog iskustva ili vrlo malog, danas zazuzimaju balavci radna mesta ej i još predsednici opština. pa oni ni svoju kuću ne znaju da vode( mali mali broj možda i može) ako im ne pripomognu babe ,dede,tate,mame, tetke,strine itd., a vodili bi gradove,alo bre ima te li vi mozga, Zna se kakav red treba da bude, tako rade sve velike države u koje se većina kune (spoj iskustva i mladosti) , stariji vode firme a mladi od njih uče i na kraju dođu na njihovu poziciju ,kad je ovi napuste(penzija) . A ovo danas ,,masteri" kozna kakvi (svi ih završavaju), pa onda odmah doktorati na isti način (upropašćeno obrazovanje), i sad će takvi koji su sve na mufte odradili da vode gradove , preduzeća itd. , e zato smo ovde gde jesmo.
  • Vojkan

    30.09.2016 08:05
    Odlično!
    Samo kad je "Fondacija Ana i Vlade Divac" nešto istraživala. Nek probaju da ispitaju ko je ubio dečka "kantrimenom" na mostu u Beogradu. Možda bi došli do izuzetnih saznanja!!!!
  • gagi

    30.09.2016 07:46
    x
    I dobro je da je tako. Još u starom Rimu je vladalo Veće staraca. Iskustvo, promišljenost i niži nivo bolesnih ambicija treba da ih karakteriše na ličnom planu.
  • Koriolan

    30.09.2016 07:45
    Pomešani lončići
    "Politika je došla kasnije, kada sam imao 22 godine...", kaže Srebreničanin Aleksandar Jovičić, predsednik beogradske opštine Palilula (29 godina). Znači, u CELIH 16 godine uspeva da "završi "zabavište, osnovnu i srednju školu i dospe do apsolventa na fakultetu. I kad je trebalo da primeni stečeno znanje, stiče radne navike, uči životne veštine - on lepi plakate, uzvikuje parole, stoji mirno na desktopu široko nasmejane omladine koja čuva leđa Vođi. Tema je skroz promašena. Od omladine očekujem najaktivniji agnažman i vidljivu ulogu u kulturi, umetnosti, naučnom podmlatku. Ovako, maši ručicama i nožicama, obožavaj-koga-treba i eto tebe na čelu opštine a da u svom mlađahnom životu nisi stigao da postaneš poreski obveznik.
  • nss

    30.09.2016 06:51
    nss
    rodi me majko srecnog pa me baci u ....politiku....blago opstinama
  • Marko

    29.09.2016 23:11
    ...
    Kao što starost ne garantuje sposobnost i mudrost, tako ni mladost ne garantuje da nije u pitanju neki mladi bot, koji samo paradira u sakou i igra kako mu stranka zasvira.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna