Autor: 021.rs

Info
02.10.2016.
11:57 > 11:54
Poskupljenje struje od 1. oktobra za 3.8 odsto novi je danak i inflatorni udar neefikasne ekonomske politike Vlade koju će platiti građani Srbije, navodi predsednik Udruženih sindikata Srbije Sloga i kandidat za predsednika Srbije ispred građanske inicijative "Radnik nije rob" Željko Veselinović.
  • SOSA

    02.10.2016 21:44
    E nisam ni ja robinja!
    To besplatno za neke znači da ćete meni poslati uvećane račune prvo za struju, a onda i za komunalije, pa kada ja to sve poplaćam ne ostane mi ništa, već budem siromašnija od ti siromašnih!
    Ne možete me navek praviti budalom i uvaljivati da ja plaćam tudje račune.
    Lepo vi te vaše siromašne pošaljite u Centar za socijalni rad, pa neka im oni dadu novce za račune ili nek im plaćaju račune, kako god oćedu, ne marim. A ne da im JP smanjuju račune, a meni uvećavaju, a niko nikakve evidencije nema ko su ti siromašni i koliko ih ima.
    Oni kroz te besplatne račune nakupidu mesečno više od Laline plate!
    Siromašne uvedete u evidenciju na jednom mestui i date socijalnu pomoć , pa nek plaćaju te račune! Ne mogu ja dovek biti njina luda što plaća , to bajagi besplatno!
  • nina

    02.10.2016 18:05
    an.jova9@hotmail.com
    Ma super, oni koji se vrate iz dijaspore, oni ce vam placati struju, jer oni imaju, jer oni rade jer je u srbiji siromastvo. Jer oni koji mogu da rade ne zele, vec zive pored roditelja penzionera, tatini i mamini sinovi koje nije briga da se malo pomuce i zarade sami za hleb. Vratice se gastarbajteri da vam plate struju i uloze svoje novce. Ima onih koji nemogu da zarade jednostavno to je istina, ali polovina mozda i vise socijalnih slucajeva u ovoj zemlji mogu da rade ali ne zele. Ma zasto bi, kad moze sve besplatno!
  • Dragutin

    02.10.2016 14:39
    Neistina
    Gospodin u prethodnom komentaru izgovara toliko neistina da je to neverovatno, ali bot je, pa mu mozemo oprostiti
  • Željko

    02.10.2016 12:08
    laž
    Dotični gospodin je bio najglasniji kada se "rušio" Pajtić pre par godina u Novom Sadu. Posle toga, pred izbore, pridružio mu se. Danas priča i obećeva isto što i Veliki Vođa - smejurije u koje niko ne veruje. Sloga mu se raspala, njegovi su ga prvi ispljuvali...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna