Autor: Beta

Info
02.10.2016.
20:32
Većina izašlih na referendumu u Mađarskoj glasalo je protiv evropskih kvota za prihvat izbeglica, ali izlaznost nije dostigla potrebnih 50 odsto da bi glasanje uspelo, rekli su izvori iz vladajuće konzervativne partije.
  • Zivan

    03.10.2016 06:05
    Ipak, nesporno da Orban uživa veliku podršku...
  • ns

    03.10.2016 03:33
    Danas ljude samo novac interesuje bas ih briga za drzavu a kamoli tradiciju i kulturu...nema spasa.
  • rodoljub

    02.10.2016 21:19
    steta
    Ne mogu da verujem da su Madjari toliko neodgovorni i da ne shvataju znacaj ovog referenduma. Kada im se nabace dzihadisti i glavosece i prekriju Madjarsku, onda ce kukumaciti. Ne znam ko ce im onda biti kriv. Orban je retko hrabar drzavnik i patriota u ucmaloj i pokorenoj Evropi. Globalisti, americka korporativna mafija, ubacuju migrante u evropske drzave sa ciljem denacifikacije drzava. Posledice su razorne za domicilnu naciju. Nestaje nacionalna monolitnost, kultura, tradicija, istorija, nema nacionalne homogenizacije radi odbrane nacionalnih interesa i stvara se pogodno tlo za spoljno okupiranje drzave pod maskom demokratije, po razradjenom planu modernih neonacista - korporativne mafije pod zastavom SAD .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna