Autor: Blic

Info
04.10.2016.
08:49
Bebi frendli program u Srbiji se od samog početka nije primenjivao onako kako je to zamislio Unicef, a sada se već razmišlja i o njegovom ukidanju.
  • LOL

    04.10.2016 11:05
    Kao i sve ostalo BF je uveden u Srbiju bez ikakvih priprema po pruncipu resice se to samo. I treba da bud ukinuto jer do dana danasnjeg nisu reseni problemi koji su trebali biti reseni od starta. Ne moze bf biti sproveden u bolnici sa manjkom osoblja. Na primer u Betaniji nezavisno od toga kako ste prosli na porodjaju (dali ste pukli, imali epiziotomiju, tezak vise casovni porodjaj, lak porodjaj)sve porodilje se tretiraju isto.Dopreme se do sobe , donesu im se bebe i snadjite se.Ja sam recimo imala veike komplikacije na porodjaju kao i beba, revizija puknute vagine, pucanje medjice +epiziotomija,napukla mokracna cev,posle porodjaja se razvila infekcija i beba i ja smo imali visoku teperaturu. Niko se nije udostoji da mi pomogne, da me posavetuje a nisam mogla na nogam da stojim kamoli da odem do vc-a. Jedino su pedijatrijske sestre bile humane i ponekad su dosle da me obidju, cak su odnele i bebu na sat dva da odspavam. Sreca u nesreci je bila ta sto sam sobu delila sa porodiljom koja je imala lagan porodjaj i koja je dosetala iz sale u sobu. Ona mi je pomagala da odem na vc, ona mi je dodavala bebu na dojenje jer nisam moga da ustanem i da je izvadim iz onog kaveza sto bi trebalo da predstavlja kolevku. U svakom sl. drago mi je ako ukinu taj program jer mi definitivno nismo dovojno spremni da sprovedemo bf, inkluziju i slicne stvari.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna