Autor: Beta, Tanjug, Blic

Info
07.10.2016.
18:11 > 19:59
U Srednjoj školi za negu lepote na Voždovcu oko 13 sati pretučen je sedamnaestogodišnjak, koga su napadači izvukli iz škole i prebili.
  • Jole

    07.10.2016 23:07
    nova vremena
    Kad sam ja išao u školu u Novom Sadu tuče su bile svakodnevna pojava i retko kad je dolazila milicija i to uglavnom samo kada bi morala povredjenom učeniku da bude ukazana lekarska pomoć zbog flaše, uboda nožem, ekserom i sl zbog straha od infekcije. Slabija deca su kasnila na čas i odlazila su sa časa trčeći pre nego što nastavno osoblje napusti učionicu a za kaznu nastavnici (profesori) bi im davali neopravdane izostanke i ukore. To je bilo za vreme vladavine komunista u SFRJ. Ova demokratija kako vidim u Srbiji je raj za djake. E da sad idemo u školu svi bi bili odlikaši a ne ko onda ponavljači.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna