Da...potrosnja hleba je opala...sa kvalitetom sto je bilo za ocekivati, a ne kao sto kazu " snažan pad potrošnje poprilično iznenađenje".
Vrlo jednostavno, uzmite 540g brasna, kesicu kvasca i kafenu kasicicu secera stavite u 230ml mlake vode, kafenu kasicicu soli dodajte u brasno pre sipanja vode ili posto vec dobijete testo.
I onda u kalup (moze bilo koji oblik) pa u rernu na oko 50min na 200 stepeni.
Najjednostavniji recept za najjednostavnije pecivo u istoriji...i dobicete 100x bolji ukus i miris nego djubre koje nam nude po prodavnicama i pekarama, ne zezam.
Neka neko meni objasni ako ja stavim najosnovnije sastojke i dobijem bolji hleb nego oni, sta li onda oni stavljaju u taj hleb pa je tako odvratan ??? Cak i hlebovi "bez aditiva" (sto implicira da inace stavljaju aditive) nisu ni slicni kao hleb iz recepta koji sam vam sad dao.
Pa cak i krosan koji napravite od vec zamesenog testa (ima tabla da se kupi u diskontima) i samo ga malo oklagijom prodrljate kako bi ga oblikovali je 100x bolji od bilo kojeg iz pekare.
Sad ne reklamiram ja ovde alternative, boli mene uvo da li vi zelite da se cimate oko toga da pravite sebi obrok, nego pokusavam da pokazem kako nase pekare muljaju u ta peciva jos neke nepotrebne sastojke i sve to rade sa sto manje paznje i truda pa su im i peciva katastrofalno loseg ukusa, mirisa i kvaliteta.
Ista peciva u drugim drzavama (boze moj nije da imaju bolji recept, svi koristimo isti recept za hleb, krosan itd.) mnogo drugaciji kvalitet...
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
I potrošnja hleba pod udarom siromaštva
Živan Lazić
zivanlaz@gmail.com
Info
•13.10.2016.
•08:53 > 08:27
Komentari 1
Nenad
Vrlo jednostavno, uzmite 540g brasna, kesicu kvasca i kafenu kasicicu secera stavite u 230ml mlake vode, kafenu kasicicu soli dodajte u brasno pre sipanja vode ili posto vec dobijete testo.
I onda u kalup (moze bilo koji oblik) pa u rernu na oko 50min na 200 stepeni.
Najjednostavniji recept za najjednostavnije pecivo u istoriji...i dobicete 100x bolji ukus i miris nego djubre koje nam nude po prodavnicama i pekarama, ne zezam.
Neka neko meni objasni ako ja stavim najosnovnije sastojke i dobijem bolji hleb nego oni, sta li onda oni stavljaju u taj hleb pa je tako odvratan ??? Cak i hlebovi "bez aditiva" (sto implicira da inace stavljaju aditive) nisu ni slicni kao hleb iz recepta koji sam vam sad dao.
Pa cak i krosan koji napravite od vec zamesenog testa (ima tabla da se kupi u diskontima) i samo ga malo oklagijom prodrljate kako bi ga oblikovali je 100x bolji od bilo kojeg iz pekare.
Sad ne reklamiram ja ovde alternative, boli mene uvo da li vi zelite da se cimate oko toga da pravite sebi obrok, nego pokusavam da pokazem kako nase pekare muljaju u ta peciva jos neke nepotrebne sastojke i sve to rade sa sto manje paznje i truda pa su im i peciva katastrofalno loseg ukusa, mirisa i kvaliteta.
Ista peciva u drugim drzavama (boze moj nije da imaju bolji recept, svi koristimo isti recept za hleb, krosan itd.) mnogo drugaciji kvalitet...
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H