Autor: B92/N1

Info
17.10.2016.
20:46 > 21:05
Reditelj Srđan Dragojević, kao veliki navijač Partizana, ogorčen je što su i fudbaleri i košarkaši kluba ovog vikenda izašli na teren u majicama sa likom ubijenog kriminalca Aleksandra Stankovića.
  • samo

    18.10.2016 12:00
    treba
    pohapsiti celo rukovodstvo Partizana i Zvezde,
  • Janko

    18.10.2016 11:35
    Od kluba u kome je Milorad Vucelic glavni coveki ne moze se ni ocekivati nista bolje.
  • Orwell Vegan

    18.10.2016 10:52
    Edukacija
    Pa ta omladina je odrasla na njegovim prostackim filmovima, a sada je naivan.
  • secanje

    18.10.2016 10:29
    Premijeru nije bitno kakve se majice nose!? Secate se jedne slicne izjave u proslosti? Gde nas je odvela...
  • Partizanovac u srcu

    18.10.2016 09:48
    Oni su samo deca, sportisti,...! Šta od njih očekujete, da okrenu srbiju na noge, ili da im neko slomi noge??!! Da li biste VI imali hrabrosti da se suprostavite- pocepate majicu na sred svlačionice i pljunete na sve, okrenete se i odete na Jamajku?!
    Da, važi.....
  • NN

    18.10.2016 08:47
    A riba smrdi...
    Cilj i jeste osakatiti mlade, amputirati im svest i savest, jer zna se - mladost je uvek u istoriji bila nosilac bunta i promena. Kako da se bune neobrazovani, anestezirani mozgovi, konstantno opijeni drogom i iluzijom o sopstvenoj moći, koja zaslepljuje i zamagljuje realnost. To je sve ciljano smišljeno i sprovedeno, a sada je uhvatilo toliko maha i proširilo se na sve segmente društva, kao metastaza, da je nemoguće bilo šta popraviti. Da bi se bilo šta pomerilo na bolje, morala bi se "ribi" odstraniti glava, koja najviše smrdi, od koje počinje trulež. Kako? I ko? Kad su svi koji treba o tome da vode računa i sami truli i korumpirani blagovremeno, da se ne bi dosetili šta im je zadatak i posao za koji su plaćeni. Onaj "drugi deo" plate je mnogo veći i zbog njega vredi biti i gluv i slep i mutav.
  • ex chapman

    18.10.2016 08:41
    i?
    šta ja pišem sve ovo vreme? bežite dok još možete! sutra će neko vašu decu da prebija ili tera da odaju počast kriminalcima! srbija je već odavno pod jarmom mafije i svi to znamo! "nosi majicu ili ispadaš iz tima. i pazi da ti se nešto ne "desi" na ulici!" samo se po neko usudi da javno izrazi protest. i ne bi me čudilo da g. Dragojević sutra bude žrtva "bezumnog nasilnika" - nekog ko je "od ranije poznat policiji", ima nekoliko prvosnažnih presuda ali još uvek divlja na slobodi! nažalost g. Dragojević je u manjini - većinu u srbiji čine debili kojima takvo stanje u srbiji odgovara. a još veću većinu čine oni koji su shvatili da se srbija "umirit ne može" i otišli da bolju budućnost za svoju decu potraže tamo gde ju je zaista i moguće naći. u srbiji NORMALAN život ne postoji - ni za sve pare sveta ga ne možeš kupiti! to znaju i oni koji u srbiji odlično zarađuju: mafijaški šefovi i razni muljatori. i njihova deca su sva u inostranstvu!
  • Bojan

    18.10.2016 07:09
    Vodja
    A premijera nam dragog i milog briga šta će da nose zaposleni u preduzeću čiji je većinski vlasnik država na javnim manifestacijama iako je rukovodostvo tog preduzeća baš on postavio, isto tako može da ga smeni i podeli otkaze onima koji ovo čine. Ipak, to nije u interesu ljudima iz DB koji organizuju ovakve događaje iz njima poznatih razloga.
  • mrva

    18.10.2016 00:45
    Sindrom mase, prazna glava, kukavičluk, odsustvo ličnog identiteta, integriteta, seljačenje, strah, poremećen sistem vrednosti.
  • Branko Bananko

    17.10.2016 22:52
    Svaka cast
    Ovo je najpametnije sto sam cuo od Dragojevica u poslednjih 15 godina
  • Panona

    17.10.2016 22:03
    Nikoga ništa ne zanima
    ...samo u se, na se i poda se. Neko ostavio majice, a vi morate da slušate gazde jer ste se odavno prodali. Mozak nije uračunat u cenu, jer se i ne koristi. Svaka čast!
  • dak

    17.10.2016 21:18
    jel to vas čudi veličanje kriminalaca u zemlji Srbiji?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna