Autor: 021.rs

Info
28.10.2016.
17:08
Ministarstvo zdravlja predložilo je lokalnim samoupravama smenu direktora tri doma zdravlja i četiri klinike u Beogradu.
  • Dr Miggyy

    29.10.2016 09:28
    DA NE BUDE SMENA RADI SMENE?
    Ministar zdravlja je smenio desetak direktora bolnica, sada najavljuje drugu etapu smene. Tu nemam primedbe, al’ ih imam zašto se dešava nakon smrti dečaka zbog slomljene rukice, a to je moralo da se uradi pre par godina, a ne ovako kampanjski. Sledeće, u zdravstvu nije finansirano dovoljno, pa sada nema lekova, materijala, oprema stara, zapušteni mokri čvorovi, a plate medicinarima je sramotno reći kolika je, kada čistačice u državnim ustanovama imaju skoro dve lekarske plate. Ministar menja kadrove, a ako počne da postavlja partijske drugove sa nekim sumnjivim diplomama i vezama, oporaviće zdravstva ili sebe. Vreme je da na svim nivojima zaživi, ne postavlčjanje, već konkurs, ni po babi ni po stričevima. Ministar mora da utiče na edukaciji zdravstvenih radnika, da nisu pacijenti u domovima zdravlja zbog lekara, nego obrnuto. Opasno će biti ako lečimo mi građani zdravstva od njih u zdravstvu. Mrzi me da učim!
  • lakrdijas

    29.10.2016 09:10
    Hahaha....smenjeni . Bas ste ih kaznili.
  • Maska

    28.10.2016 23:32
    Jos jedna u nizu demagoskih predstava za sludjeni narod .
  • Caca

    28.10.2016 20:05
    Za nauk
    E, kada bi se tako uradilo sa svakom javnom ustanovom bilo bi super. Nego je kod nas problem sto ne postoje nikakve sankcije-zaduze firmu, izadju iz fotelje, dugovi ostali i niko nije odgovoran. Kada bi odgovarali za losa poslovanja onda ne bi ni tako lako ulazili u te fotelje nego bi dooobro razmislili pre nego sto konkurisu.
  • pacijent

    28.10.2016 19:27
    Da li to znači da će pacijenti imati tretman dostojan čoveka ili se samo nameštaju kadrovu sa partijskim knjžicama vladajuće stranke.
  • Dokoni medved

    28.10.2016 17:40
    Cudi me da je u Kamenici bas sve ok, a takodje i u bolnici! Hitna me vozala od jedne do druge. Sva steca pa sam jak!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna