Autor: 021.rs

Info
19.12.2016.
09:12 > 09:30
Zakoni Srbije nedovoljno štite svojinu, pa je bilo potrebno čak šesnaest godina da se poništi odluka o podruštvljenju i vršačkom komunalnom preduzeću "Drugi oktobar" vrati pravni status javnog.
  • serbe

    20.12.2016 19:01
    drug clan sps
    Sta ste drugo ocekivali od druga clana sps ?
    Cega god su se uhvatili sve su ocerupali i unistili.
    Gori su nego prasumski mravi i pustinjski skakavci.
    Potvrdili su pravilko da su partije na vlasti zlocinacka udruzenja protiv drzave i naroda.
    Kuda ides Srbijo?
  • Skankhunt42

    20.12.2016 16:26
    Što se televizije tiče...
    Ona je bila politički paravan SPS-a, pa je prošla kao Jugoslavija. Kad socijalisti shvate da ne treba da puštaju žene sa cvetom u kosi da im vode politiku, možda i bude nešto od njih.
  • Misel

    19.12.2016 23:19
    vrh ledenog brega
    Interesantan tekst,medjutim steta sto javnost ne pominje Sljivicevu televiziju koju je ostavio u amanet partijskoj drugarici,koju je ova ojadila,zaduzila,a radnike ostavila bez plata pet meseci..
  • potomak antikomunist

    19.12.2016 17:23
    potomku komunista
    Zemlja je oduzeta 1945 te godine. Tad nije bilo feudalizma i tlacenja ljudi. Niko nije morao raditi na zemlji mogao je menjati gazdu, raditi u fabrici, sam nesto praviti pa prodavati ili varati i krasti.
    U dalekom feudalizmu zemlju su mahom posedovale vojskovodje i oni koji su doprinosili pobedi cara, kralja ili Sultana. Cenila se ratna vestima a pobednici su zaposedali napustenu zemlju jer bi porazeni pobegli a ako ne bi onda bi ih poubijali. Tako je bilo sve dok Srbi nisu poceli prestati bezati i sa Turcima i sa Madjarima vec tvrditi kako oni nisu ni ratovali vec su samo tu na zemlji ziveli i krali od onih sto su prethodno zemlju posedovali pa su time doprinosili slabljenju predhodnih vlasnika a na taj nacin su pomagali pobedu sadasnjih pobednika.
    Nisu u Vojvodini koja je bila deo Kraljevine Madjarske kao i bezmalo cela SFRJ bez Slovenije, delovi Rumunija, Ukrajine, Ceske, Slovacke i Poljske pa u pojedinim periodima i Bugarske, zemlju posedovali samo Nemci vec i Madjari, Srbi, Hrvati, Slovaci, Poljaci, Ukrajinci, Rusi, Cesi, Bugari, Rumuni, Jevreji i Romi. Od 1918 Sve je to Srbija i opet svi ovi narodi pa i Nemci poseduju zelju a 1945 komunisti je otimaju od antikomunista tj pristojnih i postenih ljudi i daju je neradnicima i lopovima bez da se vlasnici na bilo koji nacin za pristanak pitaju i u slucaju da se slazu adekvatno obestecuju.
  • Anonimus

    19.12.2016 16:07
    Postavljen je drugi i sad je sve bolje i drugačije?
  • Jogi Letač

    19.12.2016 15:57
    @Nindza Kornjacelone
    E nek si napisao, treba uvek udariti po neprijatelju, kad god se nađe prilika! UPS - ali ovaj nije od žutih!? Pa to su nam koalicioni partneri! Ma nema veze, evo meni moj sendvič i sokić, idemo dalje.
  • vrščanin

    19.12.2016 14:34
    braća Andersen
    Tekst ne iznosi ni 10% informacija koje se vezuju za gospodina Ljubišu...
    ali u ogromnoj meri (90%) je tačan uz jedan mali detalj.
    Nije uhapšen i držan u pritvoru, nego samo saslušan.
    Novim moćnicima je zasmetao zato što je jako tvrd orah pa su odlučili da ga maknu ali
    kao i svi ostali radovi Dzon Nezbit sega mega doktora to je odrađeno kilavo.
    Lik je do pre neki dan imao kancelariju pored direktora i bio mu savetnik.
    Naša napredna vlast ne želi da reši slučaj nego da reketira Šljivu ali on se neda a oni polu sposobni i nastade cirkus od svega.

  • Potomak komunista

    19.12.2016 11:29
    Alo alo
    Pazi da vam se ne vrati zemlja... Nakon što ste 1000 godina izrabljivali i tlačili ljude, tukli i mrcvarili ih po "vašim" njivama, uživali i naslađivali se patnjom težaka, iskorišćavali ih ili plaćali mizerno, Vi još uvek imate obraza da dignete glavu i kažete nešto. Potpisujem, potpisujem da niko od vas nije do te zemlje došao legalno, po Srbiji je u vreme Miloševe podele zemlje zahvatao najjači i ko je kako mogao, u Vojvodini se zna od koga je zemlja oduzimana prevashodno, i na čiju zemlju su došli dođoši! Švapsku naravno! Na zemlju svih onih koji su izdali narod i zemlju! Ostavljeno vam je tačno koliko vam je trebalo.
  • RIZBO

    19.12.2016 10:35
    A ŠTA SA
    ovim CIA špijunima što su organizovali ratove, što i sada prodaju Kosovo, što su stvorili i gore pomenutog?
  • Zemljoposednik

    19.12.2016 10:27
    Alo komunisti
    Nema državnog zemljišta. Svo zemljište je pripadalo nekom pre nego što su ga 1945 komunisti proglasili za državno. Vratite nam zemlju komunistički sinovi i kćeri i ne igrajte se privatizacije i kapitalizma sa od pravih vlasnika ukradenom imovinom. Pravi vlasnici su imovinu kupili ili su je na poklon dobili a vaši očevi, dedovi, babe i majke su je 1945 ukrali od njih i proglasili državnom. Kupovina i prodaja kradene zemlje je krivično delo u kapitalističkim državama a Srbija tvrdi da je kapitalistička država. Vratite ukradeno komunisti koji lažete da ste kapitalisti jer ne poštujete privatnu svojinu već kao hajduci, gusati i drugi razbojnici, ubice, secikese i banditi trgujete izmedju sebe sa ukradenom robom.
  • BELENYI

    19.12.2016 09:18
    Pa
    Ako je i od LJUBIŠE - mnogo je !
  • Nindza Kornjacelone

    19.12.2016 09:07
    Kakvu god vlast imali, od Žutih lopina gora neće biti sigurno, sano kad smo njima videli leđa

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna