Autor: Beta

Info
15.12.2016.
15:03
Bivši članovi poslaničke grupe Demokratske stranke Srbije, a sada samostalni poslanici u Skupštini Srbije najavili su danas da će formirati nacionalno demokratski pokret "Za spas Srbije".
  • Deki

    16.12.2016 12:16
    Deki
    Ja citam ove komentare i mislim da ste vi ljigavci jer podrzavate vucica sramota sto pisete takve komentare glupi su i glupi ste zena neka radi sta hoce ko vas pita sta ce ona da radi njena stvar a vi glasajte i dalje za vucica
  • Nemanja

    16.12.2016 09:14
    @Tajson
    'meni se cini kao idelan kandidat.'

    Siguran simptom odumiranja moždanog tkiva.
  • u prolazu

    16.12.2016 00:02
    kakva nebuloza
    Za Sandu mislim da bi je se otac stideo sada! Dalje neću o njoj.

    A Đorđe Vukadinović mi je toliko neverovatan i providan lik da je to prosto smešno!
    Da ne citiram razna pisanija na NSPM, bilo bi preobimno.
    Da se zadržim na NOPO.
    Čovek je izveo tada pametan potez, za glasače ispranog mozga, i sebe poslednjeg prijavio na listu kao kandidata Nijednog Od Ponuđenih Odgovora, i glupi nezadovoljni glasači su samo čitali napisano i refleksno zaokruživali, da bi se on uvalio u skupštinu!
    Sad hoće i drugi mandat pa da mu sleduje državna penzija, kao i ostalim lezilebovićima koje gledamo na TV!

    U svoj toj priči se zaboravlja jedna stvar:
    -Nije mogao redovno da skupi dovoljan broj potpisa i dovoljan broj glasova, da uđe u skupštinu, pa je pokret/stranku/SEBE registrovao kao manjinski, vlaški!
    Ako sada kaže: "da su se odlučili na formiranje pokreta kako bi mogao da se čuje glas autentične nacionalne i demokratske opozicije", zanima me da li je to nacionalna opozicija Vlaha ili Srba???
    Je li naprasno postao Srbin, ili je Sanda sa ekipom otpadaka postala Vlah?

    Hoće li tu neko da odgovara za prethodno LAŽNO predstavljanje?
    Ili mogu svi zajedno, ispočetka, bez obzira ko i šta su bili ranije, da se udruže oko istog cilja, grabljenja fotelja!?

    Hajde neki, makar malo, pametan odgovor od bilo koga iz ove "ljute" ekipe!

    Nismo baš svi toliko glupi! Puno pozdrava i da se više nikad ne vidimo.
  • Tajson

    15.12.2016 21:20
    Nista smesnije, nego kada bivsi Cankov i Pajticev kadar komentarise Vukadinovicev liki delo , dok se ispred Vucicevih vrata nudi u ocekivanju nastavka projektnog finanisranja. Zanimljivo je da Vukadinoviceva pojava jednako iritira i LSV, DS i SNS... Zakljucak izvucite sami. meni se cini kao idelan kandidat.
  • Bucko

    15.12.2016 21:13
    Mrš
    Ko god se od njih dohvatio politike i profitirao, ne želi više ništa u životu da radi nego samo P. Sve sami ljigavci i muljatori. Samo preleću, osnivaju nove partije i pljačkaju..
    Jednom će sve doći na naplatu!
  • Eh

    15.12.2016 20:38
    Više komentara plaćenika, NVO sudenata i stranih agenata nego našeg naroda...
    Nema veze. Mi ćemo preko ulice govoriti.
  • :)

    15.12.2016 20:26
    HOHOHOHOHO
    ... nasmejah se ja groHOtom na ovu vest... Pa koga, BRE, ovi mogu da spasu? Njihovi cetnicki istomisljenici su i doveli ovu jadnu i tuznu zemlju do ovog stanja, od 80-tih do danas. Ko ne kapira da je nizbrdo zapravo krenulo kada smo zamenili petokraku kokardom taj ima problem sa logikom. I nemoj da mi sad neki bukvalista citira ovo za petokraku. Ne mislim na socijlizam kao takav, vec na sistem koji je imao visok civilizacijski nivo, normalne vrednosti i ideju humanosti kao centralnu. Sve ono sto danas, sa "gibanicarima" vise nemamo.
  • Bugi Vugi

    15.12.2016 19:31
    Nema spasa braćo...
  • Vidovnjak

    15.12.2016 17:45
    Ima sanse...
    - Svo troje ste mnogo slabi i mnogo kompromitovani za bilo kakav "spas Srbije". Jedino sto Srbiju moze da spase je da nam UN ili EU postave guvernera (kao BiH i Kosovu) i da SFOR i-ili KFOR prosire mandat i na ove prostore.
    - Neku drugu varijantu za "spas Srbije" od politizovanih mediokriteta, propalica i hohstaplera (citaj "politizovane fukare") ja ne vidim.
  • M.

    15.12.2016 15:57
    Zahvaljujem se destruktivnom dvojcu na pokusaju. Imali smo prilike da osetimo vase prethodne pokrete za spas (s)rbije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna