Autor: Beta

Info
26.12.2016.
14:20
Direktorka Poreske uprave Srbije Dragana Marković izjavila je danas da je cilj te uprave jačanje poreskog morala i poštovanje poreskih propisa.
  • Oštećeni

    26.12.2016 17:36
    Našao se ko da nam jača moral
    Jačajte vi moral vaših što hapšenih što još neuhapšenih službenika, od kojih mnogi imaju šefovska mesta a prodaju PIB-ove lažnim firmama, za evre.
    Znate vi veoma dobrto o čemu pričam, imate jednog uhapšenog, ali biznis ne staje.
  • jo

    26.12.2016 16:16
    Objasnite deci
    Evo za početak objasnite deci umesto trabunjanja o bolnicama i vrtićima jednu drugu stvar.Mama i tata neće da uzmu fiskalni račun jer se od tog fiskalnog računa pokrivaju dugovi javnih preduzeća gde neka deca dobijaju paketiće a veilka većina dece to nema. Objasnite deci da ste njihovim babama i dedama oteli penzije kako bi umesto vrtića delili 13-te plate.Objasnite deci da se od tih fiskalnih računa plaća potrošena struja koja se meri milijradama dinara a da oni sede u mraku ako tata i mama ne plate 3000,00 dinara struje.Recite im kako se od 100 dinara poreza 5 dinara daje za bolnice 15 za penzije a 80 ispari u vazduh.Objasnite deci kako da dodju do životnog cilja a to je da se uvale na državne jasle a ne da rmbače za 200evra mesečno
  • novosađanin

    26.12.2016 14:46
    liste
    A da se mi vratimo na "zaboravljene" čuvene liste najvećih dužnika bizmmelzima koji su postali još dužniji. Ostavimo ovu dečicu na miru, neka fin. i tržišni inspektori rade svoj posao a ne deca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna