Autor: Danas

Info
27.12.2016.
08:51 > 10:54
Kako će biti izmireni dugovi državnih apoteka koji su premašili 11 milijardi dinara i da li će te ustanove biti privatizovane, još uvek se ne zna iako je na ministarskom nivou još pre dva meseca formirana radna grupa koja se bavi tim pitanjem.
  • marko

    27.12.2016 23:08
    ?
    Jos jedna upropastena delatnost. U normalnim zemljama farmaceutska struka puni budzet, a samo kod nas generise gubitke, apotekare i pacijente dovodi u neizvesnost.Zasto se prepusta da svaki grad odluci sta ce sa drzavnom apotekom ? Ko garantuje da umesto apoteka nece nastati piljara, restoran ili menjacnica?
  • sasa

    27.12.2016 16:36
    @NS: zivo me zanima, odakli tako pogresna nformacija da je drzava dala neke namenske pare opstinama da se izmire bilo kakvi dugovi? Citas li ti novine i ne vidis li da se vec 15 godina jedinice lokalne samouprave bore kao lavovi da im centralna vlast ne oduzme svaki dinar da tebi i tvojoj (i meni i mojoj) deci naprave vrtice, parkove, itd...?
    A sad NALED, odakle dolazi ministarka: NALED od prvog dana postojanja zastupa ideju da opstine mnogo uzimaju i da to treba smanjiti, a sada kada se privalila Vucicu koji ima diktatorske aspiracije i centralizuje sve, ukljucujuci i prihode, sada ce da gazi... Zakon nalaze da gradovi i opstine imaju obaveze, a za te obaveze je neophodno imati novca, ali Vlada samo uzima i uzima... Odakle ce da se finansiraju obaveze gradova i opstina?
  • NS

    27.12.2016 11:20
    Drzava im da pare a oni umesto da plate lekove potrose pare na plate(velike) i sada traze jos para?! Definitivno drzavu tretiraju kao debila kome ce vecito da uzimaju pare koje mi porezom platimo! Ovo vazi za sva drzavna preduzeca zato i treba sve te parazite privatizovati!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna