Autor: Beta

Info
11.01.2017.
14:42
Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak danas je u otvorenom pismu od novoizabranog sudije Ustavnog suda Srbije Tamaša Korheca zatražio pokretanje postupka po inicijativi LSV za ocenu ustavnosti dela zakona o bužetskom sistemu i budžetu Srbije.
  • 384

    12.01.2017 08:39
    Defekalisanje po našoj kući
    Nemojte se čuditi kada u Petrovaradinu bude stacionirana američka vojska, niti kada Štrand bude podeljen na dve plaže sa posebnim ulazima.
    Nedobronamerne vlasti su stvorili plodno tle za to.
    Ali, pre toga su svi izvukli sve vredno što su želeli iz Vojvodine.
    Svaki dinar od "privatiyacije", prodaje bilo ;ega ili jednostavno fiyi;kog dislociranja vrednosti iy VOjvodine u Beograd je obavljen.
    Sad, kad su uyeli sve, prili;no im je svejedno šta će dalje da bude. Namirili su se.
    Braća naša.
    A sad im upućujem ono, što se obično izražava nerazumljivim simbolima....
  • Pajo Patrijota

    11.01.2017 23:24
    cccccc
    Srce me boli kad vidim kako nam unistavaju i degradiraju Vojvodinu. Sto se nisu naselili u Srbiju,Nis,Pozarevac,KraljevoValjevo,Jagodina itd.Vec svi u Novi Sad ako moze.Dosli iz cumeza kog nema ni na mapi a sada bi u centru nsa da zive.Futog im je vec predaleko od grada hahahahahaha.Ispravka Fjutog.
  • V

    11.01.2017 20:52
    @zvonce
    ne vidim zbog čega država nema poseban interes da (prioritetno) reši pitanje finansiranja Vojvodine. Taj isti sud je znao da ukine ono malo autonomije što je prividno bilo, sad bar nek se oglasi po pitanju neustavnog zakidanja Vojvodine, i to ne tamo neke Vojvodine nego svakog od nas i vas koji u Vojvodini živimo
  • Kyza

    11.01.2017 20:16
    @Milivoj
    Sve u voj državi pripada Republici Srbiji i njenim građanima, a nikako pojedincima poput tebe, Čanka ili LSV-a.
    Prošlo je vaše vreme, još samo da vas najure sa vlasti u Novom Sadu, gde još uvek parazitirate bez pokrića, odnosno sišete krv Novosađana.
  • Milivoj

    11.01.2017 17:40
    Duplo golo
    Beograd misli da su naše pare njihove pare, a Čanak misli da su naše pare njegove pare. I sad, Čanak ne može da se dogovori sa Beogradom čije su naše pare.
  • zvonce

    11.01.2017 17:03
    Doticni posteno lupa, kao Maksim po diviziji.
    Ne moze on da trazi da odredjenog sudije da taj pokrece bilo sta.
    Urgencija se salje Sudu, ne pojedinacnom sudiji koji nam se svidja.
    Dalje, predmeti se dele redosledom kojim su stigli, sem ako drzava nema poseban interes za brzim resavanjem necega ili je u pitanju medj.obaveza cije odlaganje nanosi stetu.
    Toliko godina je u politici, mogao je bar do sada da nauci nacin rada Ustavnog suda. Ili bi samo da se pojavi u novinama, pa kako god i sta god .
  • Limanac!

    11.01.2017 16:40
    Jedan Ustav manje više, al novce ne daju iz svojih ruku.
  • Aleksa

    11.01.2017 16:35
    RE: ex chapman
    Ako zatrenutak zastaneš i smanjiš tu ostrašćenost i nervozu koja izbija iz tvog komentara, izbaciš paušalne rečenice koje su SPS-ovci koristili i koriste 20 i ukusr godina kada treba kompromitovati ideju vojvođanske autonomije,primetićeš da Čanak nije učinio ništa loše. Upozorio je na to da se Vojvodini duguje. Duguje se itebi, meni, svim anama. I obraća se Ustavnom sudu, koji na to može da reaguje a nije do sada. Ne vidim zašto je to sporno. Preporučio bih svakome da pre nego što prospe otrov po nekome od političara Čanku ovom onom kome god, da za trenutak razmisli, ostavi stereotipe po strani, popije čašu vode pa onda krene da kuca. Meni je npr Ok što je pisao Ustavnom sudu. Šta treba da radi? Da ćuti kao ostali? Voleo bih i da to podrži još neka stranka. Od mene toliko.
  • 384

    11.01.2017 15:57
    Znaju oni da smo ovce
    Ma, ko sme Beogradu da oduzme naše pare?!!!
  • RIZBO

    11.01.2017 15:54
    SVE PO ZAKONU
    pa neka tako traži i proveru gradskog budžeta Novog Sada, ili opet ne sme, ipak je sve dogovorio sa prijateljima fašistima!
  • ex chapman

    11.01.2017 15:51
    princip
    g. Čanak je više štete naneo Vojvodini i ideji Vojvodine od svih zavojevača i domaćih diktatora iz BG tako da on nema prava nikom da soli pamet o pravima i interesima Vojvođana. možda može da priča o interesima svog kuma, jer je njih zaista dobro štitio i još uvek štiti! a nas Vojvođane koji smo zbog njega i njemu sličnih morali da pobegnemo iz Vojvodine - nek više ne uzima kao izgovor i paravan za svoje marifetluke!
  • milan1ns

    11.01.2017 15:37
    Samo jako
    Retko se u poslednje vreme slazem sa njim ali eto nesto pameno i od doticnog gospodina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna