Autor: Beta, Dnevnik

Info
31.01.2017.
17:02 > 17:22
Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Marinika Tepić potvrdila je danas da je istupila iz stranke zbog neslaganja sa predlogom da lider LSV Nenad Čanak bude kandidat za predsednika Srbije.
  • /

    03.02.2017 16:38
    /
    @Mastodont
    preletac, videcemo hocete li voziti bajsove posle izbora.
    neki kazu da je inicijativa jeremiceva
  • Mastodont

    03.02.2017 14:23
    @/

    Te traume i frustracije od biciklista baš sevaju, a? Mislim da je ok da pizma zastari jedno 3 godine od kako ti je taj neko s biciklom otresao ženu...

    Sem ako nije nikad ni prestao.
  • /

    03.02.2017 13:44
    /
    e kada vas sve vidim na gomili.
    ne bojim se ja za vas preletace buduce jankoviciste.
    juce ste svi bili u ds-u i tapsali drvetu za punjenje baterija , danas ste svi u snsu i vozite biciklove
  • Petar

    02.02.2017 10:44
    kuda-niotkuda
    Eeee, a Canak je izvukao niodkuda ccccc :) Ne cudi me nista. Iza nje, vala, trava ne raste. Provereno.
  • Okoreli AUTONOMAŠ

    01.02.2017 19:05
    Za Jankovića i Mariniku
    Decenijama sam okoreli autonomaš. Čanaku kapa dole za devedesete i opozicioni rad. Ali nakon dolaska na vlast 2001 sve više radi za sbe a Vojvodinu samo koristi za ostvarivanje ličnih interesa u pregovorima. Potrošio je ugled LSV a i svoj, zbog toga ima sve manje glasača,
    Dobro je da LSV nestane sa scene, da se stvori prostor za prave autonomaše.
    Marinika je briljantana u parlamentu Srbije. Najinteligentniji i najelokventniji borac za demokratiju. Mesto joj je uz Jankoviča. Želim im uspeha, glasaću za njih.
    Možda neće pobediti, ali bitno da dobiju što više glasova. Da pokažeemo da nisu svi glupavi koristoljubi čmarkovići ili šovinisti u Srbiji.
  • Duh Bez Sekire

    01.02.2017 18:10
    Kobojagi nejasno
    @Jogi Letač

    Ako mi se već obraćate, stavite me u padež (pa napišite "Duše Bez Sekire", tako glasi vokativ u ovom slučaju). Toliko o vašoj pismenosti. A sada - ono važnije. Ako sam napisao da se oko S. Jankovića okuplja sorosovska ekipa, to znači da će "novopridošli aktivisti" (ako Vam baš tako para uši reč "preletači") svakako biti od deda-Sorosa adekvatno nagrađeni za podršku "zaštitniku građana" koji pokušava da se nekako plasira u drugi krug predsedničkih izbora. Soros i ini hohštapleraj će odrešiti kesu, siguran sam.
    P. S.
    A, znate li, cenjeni Jogi Letaču, onaj stih Bore Čorbe o prodanim dušama?

  • Jogi Letač

    01.02.2017 16:29
    @Duh Bez Sekire
    Gospodine Duh Bez Sekire, šta sad po vašoj logici, Saša Janković treba odmah da odustane, jer je izvesna Marinka Tepić najavila da će da ga podrži? Očigledno da ne vidite razliku između preletača i ovog slučaja. U slučaju preletača, neko mora njih da PRIMI u stranku pa će mu verovatno i dodeliti neku državnu funkciju ili štogod.
    Ali vidim uzorak u komentarima, tako da je jasno da su botovi instruisani kako da komentarišu i da pokušaju da diskredituju Sašu Jankovića kod potencijalnih glasača.
  • Duh Bez Sekire

    01.02.2017 11:39
    Smešno
    @Jogi Letač

    Dakle, S. Janković "nema svoju stranku", pa je otuda nemoguće da ga podržavaju preletači. To mu je kao onaj fazon u vreme SFRJ: nije ŠTRAJK, nego "OBUSTAVA RADA" - pošto u socijalizmu fabrike pripadaju radnicima, pa nije moguće da radnici štrajkuju protiv sebe samih.
    Inače, vidim da je fina "ekipa" oko Jankovića - NVO-pioniri, NATO-talibani, pa onda i neizbežni "nezavisni novinari" poput gospon Pančića, itd...
  • Miroslav

    01.02.2017 09:50
    Kolektivni PRESJEDNIK
    Dajte da uvedemo ponovo KOLEKTIVNOG Predesdnika,

    Zamsli, jedan se javlja na twiter a drugi ocenjuje kvalitet marende

    Pa onda zajedno odu da sastave doktorat ...
  • Jogi Letač

    01.02.2017 00:18
    Botovi su vredni da zarade sendvič večeras. Koliko sam ja informisan, potencijalni kandidat za predsednika iza sebe nema SVOJU stranku da bi u nju primao preletače, tako da ove izjave komentatora koju pišu da ih je S. janković razočarao što prima ovakvu doživljavam kao talasanje SNS-ovskih botova. Ali prozirni ste kao staklo, neće vam ovo proći kod onih koji imalo misle svojom glavom.
  • AleksandarVojvođanin

    31.01.2017 20:50
    Razum
    Pametna žena! Čudi me šta je do sada čekala!?
  • Grgolj

    31.01.2017 18:22
    Ili grmi, il' se Zemlja trese, il Tepićka Ligu napuštava...
  • Carls Tejlor

    31.01.2017 18:11
    LSV sve vise i vise razocarava, imali su moj glas ali nece ga imati i sada. Jankovic dobija moj glas.
  • jogurt bumerang

    31.01.2017 15:43
    @Teča: pogledah facebook stranicu Jankovića..
    Videh da je rekao da će biti kandidat građana kad budu bili raspisani izbori "nikako pre toga" što će vrlo verovatno i biti.
    Ovo je informacija iz redova DSa jer im je Liga plasirala lažnu poruku.
    Da li je Liga "pukla" ili je DS to će se videti na izborima.
    Dobro znaš da su zbog svojih stavova izgubili poverenje Zapada i da su zbog toga sišli sa vlasti. Isto tako znaš ko sad ima poverenje Zapada i šta se od njih traži.
    Rekoh ti ko se bude zalagao za Vojvodinu imaće poverenje Lige. Zar tebi nije važno pitanje Vojvodine?
    ove koji se ne zalažu za boljitak građana treba tražiti u vladajućim strankama. "Zapušite nos glasajte za DOS" "vi ste lonac, mi smo poklopac" ili si zaboravio?
    Nije strašno biti ispod cenzusa i na ulici, nije strašno nemati slobodne subote ako se ostvari puna autonomija Vojvodine.
    Pogledaj malo izvan okvira nikad nije bilo crno-belo.
  • Maki

    31.01.2017 15:28
    Gotov je
    Ha Ha Marinikin ples . A sta reci za Jankovica ako je tacno. GOTOV JE
  • mrzoljub

    31.01.2017 14:57
    tužno...
    Čanak za predsednika Srbije? Mora da se šalite!? Ja sam dugo godina bio nepokolebljivi pristalica Čanka, od onog dana kada je ustao protiv ratova u bivšoj SFRJ i stajao sam pored njega kada su mu pretili da će ga zaklati zbog toga. Čanak je bio jedina svetla tačka na političkoj sceni, jedini pravi principijelni antifašista, Vojvođanin... Ova bahata mešina koja danas nosi njegovo ime je tužna, pretužna senka nekadašnjeg ČOVEKA I GOSPODINA. Dozvolio je da se Vojvodina polako i tiho definitivno razgradi i marginalizuje, nije iskoristio svoju priliku kada je bio na vlasti. Nema apsolutno nikakve šanse da osvoji izbore za predsednika, jedino može da oslabi građansku opciju, što bi naravno najviše odgovaralo Vučiću. To bi bilo nova dubina Čankovog tragičnog moralnog sunovrata, da radi za Vučića.
  • mama

    31.01.2017 14:47
    O Jankoviću mislim sve najbolje a o Mariniki sve najgore. Mislim da neće moći zajedno, ne znam ko to pokušava da ih spoji.
  • Zora

    31.01.2017 13:57
    Znamo je
    Sram te bilo, Marinika! Od Lige si sve dobila, iz selendre te izvukli za direktora kancelarije, pa za pokrajinsku ministarku, pa poslanicu. Pokazalo se ko si i sta si! Jadan Jankovic.
  • ko je Ko

    31.01.2017 13:37
    Ovde ako ostaviš komentar a koji se nekim ljudima ne sviđa, odmah te tiketiraju da si za Vučića....nažalost njihovu nije tako...
    Ovek su preletači leteli zbog novaca, taj lični stav je najjači...
  • Teča

    31.01.2017 13:25
    @ jogurt bumerang
    Janković se kandiduje, imaš njegovu stranicu na FB pa pogledaj. Janković sigurno nije spao na to da traži podršku Lige koja je "principijelno" podržavala sve kandidate od Draškovića, preko Koštunice do Tadića. Zašto Tadića niste pritiskali za veću autonomiju dok je bio predsednik Srbije? Istina je da je Liga pukla i treba da pukne jer nikada nije imala u vrhu stranke kadrove koji se bore za boljitak građana nego kadrove koji " vežu konja gde im gazda kaže". E, sad zajedno sa "gazdom" ispod cenzusa pa na ulicu, da konačno počnete tražiti posao, da osetite kako je kada nema slobodne subote i kada platu treba zaista zaraditi.
  • Vlada

    31.01.2017 13:18
    Bez muljanja molim
    Ako vrati mandat listi na kojoj je izabrana onda ok. Ako ga zadrzi i tako narusi izbornu volju biraca onda stetu nanosi ne samo sebi nego i Sasi Jankovicu koji gradi kampanju na razlicitosti u odnosu na politicare koji muljaju.
  • pravi vojvodjanin

    31.01.2017 13:11
    svaka cast
    Bravo Marinika ponovo ste dokazali da ste dosledni i tacka! Stranka nije jedan covek vec ljudi koji je cine i ideja. Vi ste pravi predstavnik ono sto je Liga nekad bila i sta je predstavljala. Liga je odavno izgubila glasove moje porodice, ALI ZA VAS CEMO UVEK GLASATI. Do pobede!
  • Ptić Rugalac

    31.01.2017 13:02
    Bravo! Koliko ti je čika-Soros platio da podržiš njegovog kandidata?
  • jogurt bumerang

    31.01.2017 12:37
    ovo je izmišljena informacija.
    Uopšte se ne zna se da li će se Janković ili Čanak uopšte kandidovati.
    Ne zna se koji će stav zauzeti bilo kod od kandidata u vezi autonomije Vojvodine.
    Možda su za ukidanje autonomije, To ih odmah diskvalifikuje.


  • Ena

    31.01.2017 12:28
    Svaka joj cast!
    Bas ste se organizivali da je napljujete, a? Mene je ovaj njen cin odusevio i nadasve je castan i ispravan!! Da li je trebala da ostane u Ligi i radi kampanju za Nenada- citajte Vucica? Onda bi vam valjala, botovi? Sama ova hajka nam govori da je ona pobegla iz Lige jer je Liga postala SNS satelit, jer Liga nema ni kaoacitet ni organizaciju da organizuje ovakvu pljuvacinu!!
  • Preletači stop

    31.01.2017 12:27
    Sada bi janković trebao das e zahvali, i njoj i svim ostalim eventualniom preletačima.Ko jednom izda, izdaće opet.
  • Novci

    31.01.2017 12:27
    E tako čovek postao pralamentaran bez izbora, hahahahahaha, a kritikuje druge, svi su isti, a vi lepo polako u kolene i isključite mozak.
  • INS

    31.01.2017 12:18
    Svaki normalan čovek će glasati za gospodina Jankovića. Videćemo koliko nas ima.
  • GR

    31.01.2017 11:53
    bez mene
    Verovatno bih glasao za Jankovića, ali ako je tačna informacija da će ova dama biti u njegovom timu....hvala, ne bih jer ko je okružen takvim ljudima taj nije zaslužio moj glas.
  • Zloheb

    31.01.2017 11:49
    Razmišljam nešto...
    Stranke su postale ''privatne firme u vlasništvu lidera (predsednika stranaka)''. Isti ti lideri se deklarativno zalažu za demokratizaciju Srbije, za jačanje institucija, a u organizacijama koje vode ne slušaju nikoga već koriste sastanke stranačkih organa da saopšte šta su odlučili ili šta su se dogovorili sa vlasnicima drugih takvih privatnih firmi. Koliko mogu da zaključim na osnovu razgovora sa ljudima iz raznih stranaka - svuda je isto, svi idu negde po stav. Ko god da je pokušao da ispromoviše mišljenje koje se razlikuje od mišljenja lidera - odstranjen je iz stranačkih struktura koje se nešto ''pitaju''. Menadžerski pristup nije za organizacije poput stranaka, zato se prvi čovek političke partije i zove LIDER, a ne vlasnik ili menadžer partije...

    Za ljude sa stavom, za ljude koji ozbiljno shvate svoj posao u državi, stranci.. to nije prihvatljivo.
    Nije problem naravno prihvatiti da ''šef'' bolje poznaje situaciju, ali da se lider ponaša prema saradnicima kao vlasnik kineske radnje prema svojim radnicama - ne ide... sem ako su saradnici baš ljige. E zato sve stranke posle nekog vremena imaju jednog ''šefa'' i ljige oko njega, ljudi sa integritetom ne mogu da prođu tu vrstu ''selekcije''

    Počinjem da menjam mišljenje o ljudima koji menjaju stranke... Nije svako napuštanje apriori za osudu.
  • Истина

    31.01.2017 11:42
    Идеје
    Раскол у Лиги и вероватно распад до краја. Опозиције нема, није то Јанковић, тешко је изаћи на црту....у сваком случају смо толико јадни да нам се лоше пише. Нека свако погледа себе у огледалу и добро промисли где живи и за кога ће да гласа. Они ће се свакако снаћи, њихова деца су на сигурном...Жене у политици су згодне за манипулацију и прање пара. Што даље од овог муља које те прогута у секунди и одвуче на дно
  • Desojević

    31.01.2017 10:43
    Bravo
    Bravo Marinka !

    Gospodin Janković i SNS nikada ne mogu ići zajedno, ili ste za građansku Srbiju i Jankovića ili ste za Vučića i SNS ( sa dodatkom SPS u NS ). Ne može oba gospodo iz LSV.

    Tako da, vaša podrška Jankoviću nam nije potrebna, vi ste vaš put izabrali onog dana kada ste zbog par fotelja pristali da meditirate u novosadskoj vlasti sa SNS i SPS.

    Vaš izbor, vaša sramota.
  • Sale NS

    31.01.2017 10:43
    Svašta !
    Čitam komentare u stilu "...ko ima pameti napušta LSV..." i slične, ali ovde se radi o neverovatno umišljenoj osobi koja misli da je nekome uošte bitno što će ONA ići uz Jankovića ?! Komentatori su godinama unazad iskazali svoje mišljenje o LSV i predsedniku iste, a o Mariniki i njenom "dejstvovanju" u Vladi Vojvodine smo čitali feljton. Postavljam pitanje: KOGA UOPŠTE ZANIMA OVAKAV LIK , šta radi, šta misli i uz koga je ?
  • Niki

    31.01.2017 10:42
    A nije joj smetalo kad je sud oslobodio lidera njene stranke zbog navodnog nepostojanja dokaza iako je javno pred kamerama govorio da ga je prebio?!
    Sva je nesto fina, a u stvari samo gleda svoju korist!
  • Nenad

    31.01.2017 10:38
    Procital
    Provalila Čanka da ce kandidovanjem za pred. da učini uslugu Vučiću. Ipak je Čanak koalicioni partner SNSa i nikakva opozicija.
  • Petrovaradinac

    31.01.2017 10:22
    Jankovic na ispitu
    Ovde je po meni Jankovic na ispitu.Ok dosla mu Tepiceva, ali ako ne vrati mandat rusi njegov kredibilitet. Ja sam za Jankovica jer mi se cini da je drugaciji, a ako se pokaze da je i on za muljanje i trange frange politiku onda putuj Sale.
  • Insajder

    31.01.2017 10:19
    Očekivano
    Marinika Tepić ex Čobanu, je svugde iza sebe ostavila spaljenu zemlju. U Pančevu je razbila gradski odbor Lige i zabrljala u redakciji lokalnih novina. Nakon toga se promuvala do mesta pokrajinske sekretarke za sport i omladinu, bez ikakvih kvalifikacija i biografije za taj resor. Iza nje je u tom sekretarijatu ostala pustoš, pokrenute su i neke istrage zbog problematičnih dodela sredstava (FK Pančevo i slično). Ovim činom je pojačala Ligu i značajno oslabila Sašu Jankovića. Nakon što Janković (na žalost) loše prođe na izborima Marinika će preći u SNS....Živi bili pa videli.
    Ona sedi od samog početka na tri stolice Liga, DSS i SNS....(usputna stanica Janković Saša)
  • NS

    31.01.2017 10:15
    tepara
    Pa zar ovi iz DSS nisu svi u SNS-u. Znači to je to! Bravo za naše manjine, šta uradiste vi, Vojvodini!
  • mile

    31.01.2017 10:10
    Jadan bas ga zalim unapred je propao a bas sam hteo da glasam za njega ovako nema svrhe.
  • Notta

    31.01.2017 09:56
    Dokle više
    Nikad kraja vucaranju! Taman pomislim da možda 0.1% ljudi koji se bave politikom nešto vredi. Tad i oni pokažu kako su isti mulj i talog ovog društva!
  • BS

    31.01.2017 09:52
    Samo da pitam
    Kad kazes selo iz Juznog banata mislis na Pancevo? Posto je Marinika Tepic zivela u Pancevu jako dugo pre nego sto je pocela da se bavi politikom. Lose si informisan ili samo lupetas!?
  • Tepara

    31.01.2017 09:52
    Lepo i korisno
    Maki, ceo DSS je uz tebe
  • Takimaki

    31.01.2017 09:44
    Ha ha ha
    Dobro neko rece "Ma kakve ideje LOVA je u pitanju". Ha ha ha. Kandidat se opario pa sad se ima sta obrstiti.
  • ns

    31.01.2017 09:42
    joooj pa zar i na ovakvu vest koja ne pljuje po vašem milom vođi moraju botovi mrve da skupljaju, ko to drži do sebe a napušta ligu, Nana možda, ma hajte molim Vas, pa čak i ona je vratila sve mandate
  • Milenko

    31.01.2017 09:41
    Čast
    Da je časna kao što se predstavlja iz LSV bi izašlaonog dana kada su napravili koaliciju sa SNS i SPS u našem Novom Sadu, svi koji su posle toga ostali u LSV su pokazali da su u stranci iz samo jednog razloga - LIČNE KORISTI, i kao takvi se ne razlikuju od svojih koalicionih partnera.
  • NS

    31.01.2017 09:40
    Šta je sledeće? Čanak joj je bio dobar kada ju iz izvukao iz nekog sela Južnog Banata i od nje napravio političarku, pokrrajinsku ministarku, posle se udala za DSS-ovca...
  • mile

    31.01.2017 09:31
    pa se ti sad kandiduj..
    malo si se preigrao , ..odoste vi ..sad mozes u praaaavu koaliciju , kao u ns !!!
  • Zdenko

    31.01.2017 09:22
    Mandat
    Lepo. Sada neka vrati mandat, pa pošteno da ga osvoji na listi Jankovićeve stranke kada budu naredni republički izbori.
    Onako kako je to uradila Jerkovka. Pošteno!
  • lola

    31.01.2017 09:14
    Banovina
    Vecina novopostavljenih u Vladi Vojvodine glasace za Jankovica.
  • kralj

    31.01.2017 09:09
    trgovac
    ...pa i Canak ce glasati za Jankovica...i LSV i Ds i SVM.Iluzija je SNS da ce se dodvoravajuci
    istima dobiti njihove glasove.Nikad. Iznutra ce ih izjesti.Kao Slovenci i Hrvati kad su kao porazeni usli 1915g u Jugoslaviju,da bi se oprali i kad tad otcepili.
  • Čika

    31.01.2017 09:05
    Salto mortale
    Neverovatno je koliko su čelnici Lige u poslednjih godinu, godinu i po, izgubili kompas. Pa ko će glasati za njih tako pogubljene? Pravi autonomaši sigurno neće, a proVučićevski nastrojenih satelitskih stranaka je toliko da ni od tog biračkog tela neće ništa dobiti. Ligo, pokoj ti duši.
  • Napoleon

    31.01.2017 09:05
    Čanak bi da se kandiduje kako bi uzeo neki glas opoziciji. Svi se uvlače premijeru
  • Marko

    31.01.2017 08:52
    Zaljubio sam se u Mariniku
    Zaljubio sam se u Mariniku nakon ove vesti.
  • MarkoT.

    31.01.2017 08:49
    BRAVO, ipak ima ljudi ssmo im treba probuditi ljudskost.
  • Stevan, Kamenica

    31.01.2017 08:41
    nikolics1@gmail.com
    Može, ali neka vrati mandat. Ako ga zadrzi, ja nikada necu glasati za Jankovica jer ce pokazati da je isti kao i ostali politicari.
  • nn

    31.01.2017 08:27
    Aleksandra i Marinika
    Svi koji drže do sebe napuštaju Ligu. Čanak se pogubio od kada je prebio čoveka.
  • Maja

    31.01.2017 08:15
    Bravo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna