Autor: Beta/foto: Pixabay

Info
13.02.2017.
11:54 > 12:10
Vojni sindikat Srbije saopštio je da postoje informacije da je učesnicima kontramitinga ispred Vlade Srbije bio plaćen dolazak na skup i objavio fotografije za koje tvrdi da prikazuju "kontramitingaše" kojima se dele sendviči ispred autobusa kojim su stigli u Beograd.
  • Rezervista

    15.02.2017 13:19
    Miloš
    Državni stanovi otkupljeni za tepsiju ribe, dnevnice, naknada za odvojen život od porodice,beneficirani staž, dnevnice i NARAVNO prosek za penziju se računa SAMO PO PREOSEKU POSLEDNJE GODINE SLUŽBE, kada svi dobiju unapredjenje i veći čin, odnosno veću platu.
    Redovna vojska dobila je sve ove privilegije, a sada se poziva na čast i slavu.
    Rezervisti se mobililišu kada je najteže i svoju zemlju brane o svom trošku, bez priznanja ,privilegija i plate.
    I nekada i sada i ubuduće.
  • МиЛенко

    14.02.2017 11:06
    Еххх...
    Смешно је да је на контрамитингу било дупло више људи него на митинг.
    Успут, активних полицајаца и војника било је далеко више на контрамитингу него на митингу.

    О овоме је мало ко известио.
    Ваљда се није уклапало у планирани сценарио ПР тима "неорганизованих" митингаша, који не подносе контрамитинге, када су ови успешнији од њихових сопствених.
  • Milos

    13.02.2017 16:48
    Radi istine
    Časti-koji svi znaju? O cemu ti pricas. Koja poslednja plata za penziju. Ne siri dezinformacije. I da. Dobijali smo dnevnice. Konkretno,za mesec dana 7 DM. Pa vise ti dobijes od stranke po danu za plasiranje lazi i botovanje,nego sam ja za mesec dana nespavanja,smrzavanja i kojecega drugog. Nemoj biti tako providan.
  • Rade

    13.02.2017 14:45
    Podrska i cast vojsci Srbije! Ostala bagra koja naziva sebe kontramitingasima spada u onu grupu koja bi prva podvila rep i izdala otadzbinu!
  • ex chapman

    13.02.2017 14:41
    @Milan
    Moj Milane, kad u vojsku pođeš... NEMOJ moju kapiju da prođeš!
    promašio si poentu - nije poenta u 1991 ili bilo kojoj drugoj godini. poenta je u tome da kad zagusti, najveći teret podnose civili, ljudi koji nisu vojnici već su pekari, učitelji, inženjeri... njih država lepo regrutuje pa u prve borbene redove. topovsko meso. "profesionalne" tobož obučene vojnike moraju da čuvaju za složenije zadatke, zar ne!? to je i prosta vojnička logika, koja je i u praksi pokazana od 1991 pa na ovamo.
  • RIZBO

    13.02.2017 13:49
    NE RAZUMEM
    neko hoće da kaže da je "Sabor" izmišljen u DB kancelarijama i da iza toga stoje izdajnici na vlasti! Pa da li je to moguće?
  • Vojislav

    13.02.2017 13:44
    Razumemo se cuteci
    Vojni i policijski sindikalci su trebali da na proteste izadju u svojim radnim odelima, kao na primer sto bi uradili lekari ili bravari, odnosno onako kako im i preporucuju najvisi drzavni rukovodioci. Tada ne bi bilo nikakvog kontramitinga.
  • Milan

    13.02.2017 13:42
    @Čast
    Od 1991. do danas je prošlo 26. godina. Ovi vojnici koja danas protestvuju devedesetih su većinom bili deca ili se nisu ni rodili.
  • Marina

    13.02.2017 12:57
    Ovakav traceraj koliko su dobili "kontraminingasi", sa objasnjenjenjem da se tako prica po drustvenim mrezama, sve skupa sa cenovnikom a bez i jedne truncice od dokaza je vrlo neozbiljno, pa cak i tendenciozno. Znaci li to da su "mitigasi"tamo dosli potpunom spontano i neorganizovano?
  • Građanin

    13.02.2017 12:23
    Pitanje Gospodi Partijcima
    Da li su Partijci svesni koliko ih narod mrzi, bez obzira na lažne statistike?
    I šta onda uopšte misle da postignu u državi u kojoj nemaju podršku naroda?
    Samo d aukradu nešto za sebe? Ali, to treba i iyneti i ne vratiti se vi[e nikad.
    Vuki, na papir ti mogu svašta staviti - ali ne znači da je to tako.
  • ČAST

    13.02.2017 12:20
    Svi znaju da su 90 -ih pretežno ratovali rezervisti, a ne milicija i redovna vojska
    Ali zato milicija i redovna vojska imaju rredovna primanja, dnevnice,dobili su državne stanove,beneficirani staž i prosek za penziju samo prosek poslednje godine službe, a ne prosek uplata celog staža osiguranja.
    Rezervisti nisu dobili NIŠTA, čak ni ratne dnevnice.
    Krajnje je vreme da to neko kaže.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna