Autor: Tanjug

Info
24.02.2017.
14:58 > 16:33
Od 1. juna stupa na snagu novi zakon koji nosi jasnu poruku: "Udarite li ženu, ići ćete u zatvor".
  • MILOŠ SAVIĆ

    19.05.2017 22:27
    nasilje
    izmedju redova ovog zakona stoji da umesto šamara sad po novome mora ubiti boga u njoj da joj na pamet ne pada prijava tužno
  • Kol

    28.02.2017 09:13
    Ovo je dokaz da državu vode osobe koje nemaju školu već kupovali diplome. Bez mozga donesu zakone a ne razmišljaju za posledice. Dali su rasmišljali šta će postići time? To da su sada žene ohrabrivane da psihički maltretiraju muževe jer muževi ne smeju na to više reagovati. Pa će doći do masovnih razvoda kao beg od nepodnošljive situacije. A mnogi neće ni smeti ući u brag zbog terora žene. Jer za žene nema zakon i mogu raditi šta hoće. Jel tako se bore protiv bele kuge? Gde je sad ravnopravnost među polovima? Da i žena kada udari muža ili psihički maltretira muža da odgovara? Blizu mene žena zabila nož u vrat mužu iz bolesne ljubomore. Ajde da ih oslobodimo svake krivice sada pa i ubistva, pa da nas potamane. Zakon treba da važi za sve, ne samo za muškarce. Ova vlast stvara anarhiju u državi. Prvo pretvaraju našu decu u kriminalce jer zabranjuju roditeljima adekvatno vaspitanje dece, a sada žene pretvaraju u psihičke nasilnike koja će uništavati brakove. Svaka čast gospodine Nebojša Stefanović. Samo tako nastavite.
  • Sile

    28.02.2017 09:04
    Zato savet...
    Kada se zenite birajte sebi ravnu...i ne zenite se mladi...ljudi se menjaju kroz zivot...a zene se najvise menjaju od 25 do 40 godine, to je period kada postaju ne zavisne, kada se poslovno ostavruju, i kada postaju psihicki jace od vas. Ako tu promenu niste sposobni da iznesete i budete joj podrska nemojte se ni zeniti. Ili poradite na sebi da budete jaci od nje ili sacekajte pa se ozenite sa nekom koja je vec formirana i koja se vise nece menjati..pa ako vam takva odgovara u tom momentu to je to...mirno cete spavati.
    A vi zene nemojte kukakati zasto ne mozete da nadjete "normalnog " muskarca i sto se ne udajete, zboh cega ste baba devojke, eto vam odgovora.
  • Sile

    28.02.2017 08:41
    Ima vise vrsta maltretiranja i zlostavljanja.
    Jedna bezazlena svadja dvoje normalnih supruznika nije isto sto i svadja i tuca supruznika gde je muz alkoholicar i gde ubija prvo psihicki a onda i fizicki zenu godinama u pojam.
    Imamo i onu drugu vrstu kada je muz sirovina i kada se izivljava nad zenom zbog sitnice.
    Ova tri primera ne mogu da se stavljaju u istu vrecu.
    E sad ovde niko ne spominje psihicko maltretiranje koje zene svakodnevno ubijaju muskarca u pojam. Laganjem, manipulacijama...u pravu je neko ko je ovde rekao da je pre bilo manje razvoda..jeste, jer zene nisu bile toliko bezobrazne i lazljive kao danas, bile su zene u pravom smislu te reci, i morale su da postuju svoje muzeve, gledale su u njih kao i boga, ne daj boz da je neka samo pomislila da podigne ton ili nesto slicno...i sta im je falilo? Nista...ziveli srecno u braku ceo zivot, imali decu, porodice, stvarali zajedno...kada imas noramalan brak i stabilan zivot i pravu osobu koja ce te podrzavati i biti uz tebe i koja ce se zanimati tobom i porodicom a ne sa Fejskom, Instagramom i kerovima onda nema razloga za svadju, nema teskih psihickih stanja i trauma...
    Zene su sebi dale puno za pravo...
    Mnoge su sada jace i uspesnije od svojih partnera, jedna drugu guraju, pomazu, ima puno poslova koje rade i zaradjuju vise od partnera sto im daje vetar u ledja i muskarac im vise nije potreban sem za krevet, i to bez puno zadrzavanja...time muskarac gubi samopuuzdanje i dolazi do svdja i svega ostalog...
  • m.m.

    28.02.2017 06:43
    ???
    A sto zene nas psihicki zlostavljaju danima to nikom nista,a bogami zna i da udari,ogrebe,pljune itd... :) Ne slazem se da treba u zatvor da se ide,treba naci drugo resenje,ovaj zakon ste doneli zbog javnih licnosti i njima slicnih sto se poubijase zbog svaleranja,droge i je.enih para... NIKO OD TIH "VIP" LISNOSTI NIJE USAO U BRAK ZBOG LJUBAVI !!!
  • @Vesna

    27.02.2017 22:43
    A zašto je Vaš sin bežao od policije i kakve to veze ima sa zakonom o porodičnom nasilju?
  • Vesna

    27.02.2017 20:46
    Zavisi od koga
    Zakon nam je vec zastitio decu. Treba videti kakav zivot vode po domovima i kako im pomaze socijalna sluzba. Treba otici do Decijeg sela, sesti tamo nekoliko sati i gledati;
    Decu vecinom pazimo i mazimo, ali kad napune 18, milicija ih nekaznjeno tuce i maltretira, a da za to ne odgovara. Kako mi rece jedan policajac od kog je moj sin hteo da pobegne : On me je napao, a ja sam drzava!" I pritom mi pokazivao grb sto mu je zasiven na ramenu. Policajac od 110 kg je bacio dete od 65kg na zemlju i skocio na njega. Kolenom mu je povredio kicmu, a da za to nije odgovarao, jer nisam nasla advokata koji je hteo da tuzi policajca.. Bilo bi dobro onemoguciti nasilje koje vrsi policija nad gradjanima.
  • vera

    27.02.2017 20:12
    Vuk, vuk
    Imam brata koji je teski flegma. Dok je lezao u dnevnoj sobi i gledao TV, njeova zena je sebi razbarusila kosu, izgrebala se po icu, iscepala odecu i vikala na interfon da joj treba pomoc milicije, jer je muz tuce.
    Mog brata je milicija nasla opruzenog na kaucu i bez obrazlozenja odvela u stanicu milicije, na saslusavanje. Mada je bilo hladno, a njega su odveli u majici, on je tamo ostao 24h, a da nije dobio cebe. U kavezu ih je bilo vise i nuzdu su vrsili na patosu! Zaboravili su da im otkljucaju WC. Zene treba zastititi, ali sistematsko izbacivanje muzeva iz kuce nije resenje. treba predvideti kazne i za zene koje dovedu miliciju ili sud u zabludu.
  • dzo

    27.02.2017 11:59
    Slažem se, nasilje nikako ali ove selektivne zakone kao da su pisali pederi, oh wait..
  • Radikalna vremena

    25.02.2017 23:31
    Što je više švajsuješ i kicaš ona te sve više voli.
  • vule

    25.02.2017 22:17
    Odgovor
    @ Neko

    Tokom prosle godine ubijeno je 40 zena a od ove godine vec 5 zena i jedno dete. Ja sam neozenjen muskarac koji smatra da zene zasluzuju maksimalnu zastitu u danasnjem vremenu vec kad ju je moguce dobiti ovim Zakonom.
  • Komšija

    25.02.2017 16:01
    Imam komšije na prvom spratu kod kojih se minimum jednom nedeljno dešava velika svađa. Žena viče, urla, a komšija sutradan izlazi sa modricama i ogrebotinama po glavi.

    Dakle, ako on uzvrati u samoodbrani treba da ide u zatvor ?
  • @Novosadjanin

    25.02.2017 12:58
    Hajde vrati se u pećinu iz koje si izašao, kad te toliko nervira ovo izopačeno doba gde se žena ne tretira kao vlasništvo i bokserska vreća. Kako pavijani brzo nauče da koriste računar, čudo jedno.
  • Novosadjanin

    25.02.2017 09:19
    Tuklo se i pre i pre su muskarci tukli zene, mozda i vise nego sada..samo se tada u NORMALNA vremena nije tome pridavao znacaj kao sada, zato i nije bilo toliko razvoda koliko ih ima danas!
    Ova tema me nervira isto kao tema o kerovima za koje se danas bore da budu zasticeni vise nego ljudi.
    Izopaceno drustvo i svest naroda.
  • Marija - Novi Sad

    25.02.2017 08:45
    Glupo mudrovanje i duhovitost u pokusaju dominira u komentarima .
  • Rodjeni

    25.02.2017 08:11
    Ma one to vole, ni jedan muz nije poceo da tuce zenu posle 20 godina braka..da je tad prvi put digao ruku na nju. Taj je picio sigurno jos dok su se zabavljali. Znaci greske zene sto to dozvoljava. Imao sam puno primera komsija..cujem samaranje, vristanje psovke,svasta..sutra idu smeju su zagrljeni, vole se najvise na svetu.
    Imao sam cak slucaj kada mi je jedna drugarica rekla...ja je pitam pa sto to trpis, sta ce ti to...ako ne ide ostavi ga..kaze ona , - Jaooo ne znam, Sto me vise tuce vise ga volim.
    Posle kad je ubije...
    Misljenja sam da su zene same krive za to.
    Jer to ne saseku od prvog dana veze, a ne saseku jer vole takve MUSKARCE sto neko rece koji zna da lupi sakom o sto....mi normalni smo za njih sonje i papucari.
    Nema tu boji se da ga ostavi...ona NECE da ostavi takvog...to je zena..ona kad HOCE da te ostavi i kad NECE da trpi bilo sta ona ODEEEE, nema straha nema nicega sto ce je spreciti..ali prava i normalna zena sebi nikada nece dozvoliti tucu ili nesto slicno..prvenstveno svojim ponasanjem, a onda ako taj neko samo krene rukom, a ne da je udari...kraj, dovidjenja i prijatno decko i nema vise price,dogovora,razgovora,plakanja, molenje, necu nikad vise...KRAJ!
    E to je prava zena koja se nikada nece naci u situaciji kao ove sto se ovde spominju.
  • Sale

    25.02.2017 07:59
    Vecina muskaraca koji su ovde komentarisali su obicne vojvodjanske pudlice. Sta se zenite ako vas je strah zene. Treba da vodite porodicu a ne da kukate.
    Problem sa danasnjim muskarcima je sto vise nisu muskarci i beskorisni su. Plase se da zive.

    Hiljade zena godisnje bude unakazeno od batina - od posesivnih idiota i alkoholicara. Vecina njih cuti i trpi, rodbina ih odbacuje, policija ignorise, a imaju decu. Zacarani krug.

    To sto je zakon donela ova vlast i sto se oce ili nece primenjivati i nije bitno. Vazno je da je tu i mozda ga neka druga vlast primeni.
  • Neko

    25.02.2017 07:55
    @vule
    Verovatno imas cerku ili ti je zena isprala mozak.
    Zato i jesu takve kakve su jer ih tata nije vaspitao nego napravio od njih razmazene lazljivice...
    Bice tu mnogo laznih prijava kal ova od pre neki dan, zato prvo napravite zatvore gde cete smestiti sve te ljude jer nece biti dovoljno mesta.A onda cemo ih hraniti mi gradjani izmislicete vi vec neki namet za vazdusarinu, dimnicarinu i sl.
  • mile

    25.02.2017 07:24
    Mene moja bije redovno kome da se zalim.
  • dule

    25.02.2017 00:35
    Jel to opet ona situacija gde imamo neki zakon, kakav takav, ali kojem je glavna karakteristika DA SE NI SADA NE PRIMENJUJE. Pa mi onda lepo donesemo JOŠ RESTRIKTIVNIJI ZAKON i molimo boga da ćemo to primenjivati.

    Inače, i članak i komentatori uglavnom spominju partnerke. Jel to znači da komšinice ili neke druge nepoznate žene smemo slobodno da šopamo?
  • vule

    25.02.2017 00:08
    kasni
    Ova drzava u svemu kasno donosi zakone, pa tako i ovaj zakon. Svaki dan sve vise ubijenih zena, silovanih, zlostavljenih, samo citamo i slusamo zavisi kome se desava, zakon treba da bude za sve jednak a ne ko je ta ili cija (mislim na bogate licnosti), halo na hiljade zena cuti! Vecina je tako vaspitana, da cuti, a muskarci nose svoje VASPITANJE IZ SVOJE KUCE. SPORO TO IDE ODE GLAVA SVE VISE ZRTAVA A PSIHOPATE SE NAMNOZILE. ZATO PODHITNO, PREVISE KASNITE. OVO DO SADA KAO DA JE STATISTIKA BILA A SAD IDEMO ZA STVARNO. INSTITUCIJE NESTRUCNE ILI CUTE. RODITELJ NE TUCE SVOJE DETE A TUCE GA I UBIJA PSIHOPOTA KOJI KAO VOLI ZENU I DECU.
  • Kaja

    24.02.2017 23:46
    Sinisa Mali istuko zenu, uzeo joj decu i nikom nista. Stefanovicu prvo pocisti ispred svoje kuce da ne kazem stranke.
  • Mrmot

    24.02.2017 22:35
    nisam robot, ne, ne
    Iskreno, kad muskarac/zena ne napuste vec u vezi, a kamoli u braku nekoga ko ih zlostavlja psihicki ili fizicki ili na oba nacina onda nesto nije u redu sa njima jer su to onda najobicniji mazohisti. A naravno da ovaj zakon treba da se donese, a ne da se slusaju komentari ljudi zaglavljenih u 19. veku i koji jedino mogu da steknu autoritet tako ili, kako neko rece ''lupanjem sake o sto''. Treba da se cuje i muska strana, ali zene su te koje ubedljivo najvise stradaju u kucnom nasilju i tome se mora stati na kraj - kratko i jasno, a ne glumiti balkansku seljacinu na nivou MORA ZENA ZNAT' GDE JOJ JE MESTO. A sa druge strane najveci problem oko muske strane u vezama i brakovima je oko starateljstva, gde treba da se gleda ko je bolji roditelj, da i ocevi konacno dobiju neka prava u tom pogledu, a ne da majke automatski dobijaju dete iako je isuvise cest slucaj da bi ocevi bili bolji roditelji.
  • Lažnjak

    24.02.2017 22:00
    Da se zna
    Tamo gde sutra mogu da pokažu kakvi su, je sastav vlade, a tamo je od 20 članova 5 žena. Znači 25 %, a to nije čak ni proklamovanih 30%.
    Zašto tamo niste takvi "džentlmeni" već se predizborno udvarate preko leđa "običnih" muskaraca., kojim ih dovode u još neravnopravniji položaj.
  • Muž, bez pesnice

    24.02.2017 21:53
    Kako je to dobro izvedeno
    E, dobro su to uradili sa ovim zakonom. Inteligentno. Diplomirano.
    Sada muškarci više neće tući žene. Odmah će ih ubiti. Pošto već svakako idu u zatvor, na duže vreme. Iz svakodnevnog sudskog iskustva, vidimo da ubice najbolje prolaze. Ono, kao EU prava i tako to. Nema smrtne kazne, maksimum 15 godina zatvora.
    A da ne pominjemo žene, ekononomski zavisne, zbog sjajne zapsoelnosti i uspeha lidera,
    koje će odlaskom muža u zatvor izgubiti platu za plaćanje stanarine. Pa će im gladna deca i one biti sudski izbačene, zahvaljujući novopronađenom institutu sudskih izvrštelja.
    I još će im izvršitelji tražiti vasionske nadoknade za svoje vredan trud.
    da im neće možda ministri ili država plaćati stanarinu? Poreski obveznici? NVO i Fejsbuk borci za prava Žena? Neće.
    Da, dobro su to uradili sa ovim zakonom.
  • dule

    24.02.2017 21:52
    Pedere i lezbejke niko ne spominje ??? A sta ako ZENA udari ZENU onda nista jel to moze ??? Izgleda zakon trazi od nas da se mi muskarci i zene medjusobno odma razidjemo iz predostroznosti ... Svako ko iole razmislja vidi da se svi ovi zakoni prave sa parolom ne udavajte se ne zenite se mozete imati problema itd...Ali zato budite Gay i onda vam niko ne sme nista. Ok ljudi prihvataju ove price za jedno 50godina svima ce vam biti sve jasno ali tada ce biti kasno .
  • Popaj

    24.02.2017 21:34
    Zato ih treba avansno do 01.06. peglati svaki dan da im ne padne na pamet neki kic sa strane ili u firmi sa šefom do kraja života.
  • Miško

    24.02.2017 21:31
    peško
    Odoh ja u pedere!
  • porodicni nasilnik

    24.02.2017 21:16
    Ma nije moguce...
    - I, sta kazete [..Danas žrtvu nasilja ostavljamo u domu, bez obzira kome pripada, ..] "bez obzira kome pripada" !?
    - Pa tako nesto nije bilo ni na Divljem Zapadu !! Ako stvarno hocete u EU, jos kako cete morati da vodite racuna o tome ko je vlasnik (uknjizeni, naravno :))) ) stambenog objekta.
    - Za ovako nesto ce vas "odstranjeni vlasnik" tuziti direktno sudu u Strazburu i, naravno, dobiti spor.
    - A moze lako da se dogodi povecanje broja porodicnih sukoba sa fatalnim ishodom jer su sada moguce teske manipulacije imovinom "kucnog nasilnika" od strane "jadne i ugrozene" zene i njene rodbine.

  • xx

    24.02.2017 20:54
    Koliko zena ce se 1.6. samoiznabadati?
  • Neko

    24.02.2017 20:28
    @nezasticeni
    Bravo za komentar.
    Naravno ni jedan muskarac ne bi dosao u tu situaciju da tolko pukne da ga pre toga zena nije danima, godinama kljucala i ubijala u pojam, laganje, varanje, bezobrazluk necu ni da spominjem.
    A te price " PRAVI MUSKARAC JE ONAJ KOJI SE SAMO SMEKERSKI OKRENE I ODE" to pricajte nekom drugom.To je njanja koji ne zna da lupi sakom o sto.
    Prvo zakon o psihickom maltretiranju zene nad muskarcem.
  • Uncas

    24.02.2017 20:02
    Paz ' sad "sevanje "do 01.06.....;)...muškarci se isprazne do tada,a žene kreću u dominantno iživljavanje od 01.06,ispada da može da dovede drugog u kuću i da se krka pred mužem-šta ovaj da radi?!A gde je "zakon"koji sankcioniše ženske "bestijlalije"!???...Iskrivljen zakon kao i sve u Srbiji....NIŠTA ne može biti crno-belo!!!
  • Nezasticeni

    24.02.2017 19:44
    Naravno...jadne...zapamtite ni jedna nije dobila bez razloga.
    Samo me zanima ko će da štiti muškarce za psihičko maltretiranja?
  • DIskriminacija x1000

    24.02.2017 19:07
    8 Mart
    Zar žene ne treba da budu ravnopravne sa muškarcima? Znaš kad ću sad da se ženim- nikad :)

    Imam komšiju koji ima ženu od 100 kila koja je mljađa od njega 10 godina....sahraniće ga uzduž i popreko....Udara ga čime stigne :)


    Jako ste glupavi, letećete sa vlasti....a žene će vam presuditi.
  • Boki

    24.02.2017 19:06
    Da mi je razumeti sta su muskarci ovde tolko poplaseni. Ako ne udarate zene ne preti vam zatvor. Ako vas zene tuku WTF onda ste ili papucic ilj bolesnik koji to voli. Ako vam je toliko stalo do izjednacavanja ugradite materice i poradjajte se...
  • profesorka

    24.02.2017 18:41
    zaštita slabijih
    Mimo predizbornih aktivnosti ministara, trebalo bi da zakon glasi: "Ko udari nemoćnog i slabog" dakle, ženu dete, invalida, starog čoveka/žemu
  • @Jelena

    24.02.2017 18:06
    Muškarac koji ne odgovori na udarac/šamar žene istom merom, samo pokazuje da je kavaljer, da ima jake živce i da neće da se spušta na njen trenutni nivo. Ako ona krene ubojitijom metodom, tada je smiri blokirajući udarac, a posle razmisli da li sa njom vredi ostati u vezi. Dakle, nije njonja, nego smiren čovek. Žena koja to ne zna da ceni ga ni ne zaslužuje.
  • gari

    24.02.2017 18:00
    @Vajk
    A na osnovu onoga što smo do sad videli - muškarcima se "smeši" interesantna budućnost. :D
  • gari

    24.02.2017 17:54
    @Jelena
    -"Zene su fizicki slabije pa zato zakon mora da nas stiti, a ako je "muskarac" toliki jadnik,njonja,da dopusta zeni da ga udara,onda udri sestro,samo napred :D"

    Haha, kažeš da ne treba da dopustimo da nas žena udara (da smo njonjavi ako to dozvolimo), a kažeš i da zakon i treba da vas štiti na ovakav način. Kako onda da se čovek zaštiti... :D
  • Pokemon

    24.02.2017 17:19
    Ovo je dobra stvar moram priznati. I treba bre u zatvor i tamo da fasuju a mozda i budu necija devojka da vide kako je to.
    Ja ne znam sta je sa NS muskarcima uopste se ne ponasaju kao muskarci. Ako vam zena ne odgovara razidjite se. Ako vas zena iskoristava razidjite se. Ako ste usli u vezu sa "losom zenom" to je vas izbor, razidjite se, ne placite ovde...
  • pajo patak

    24.02.2017 17:16
    sta je prvo
    sta je prvo ? kokos ili jajae ?
  • Jelena

    24.02.2017 17:09
    Njonje
    Zene su fizicki slabije pa zato zakon mora da nas stiti, a ako je "muskarac" toliki jadnik,njonja,da dopusta zeni da ga udara,onda udri sestro,samo napred :D
  • Shimmy

    24.02.2017 17:06
    Dobro dal ste normalni?
    Kakvi su bre ovo seksisticki zakoni?
    Kakve veze ima ko je kog pola? Uopste me ne interesuje dal je neko zensko ili musko ukoliko sankcionisemo fizicko nasilje (cak i samar), onda to mora da se regulise na isti nacin.

    Dobra zena ili muskarac nikad nece fizicki nasrnuti na svog partnera, ali sada ovakvim zakonima umesto da se zavede red, ja samo vidim da ce pruziti priliku olosima da optuze supruznika ili suprugu za fizicko nasilje i tako steknu neku korist...
  • Dunja

    24.02.2017 17:00
    Ministreee to smo vec trebali da imamo!!! Posle stotine ubijenih zena ti slavno i ponosno najavljujes zakon, ali od juna!! Sramota!!
  • gari

    24.02.2017 16:51
    Da li li je nešto predviđeno ukoliko se zbog prijave nasilja muž udalji iz svog doma, a posle se ispostavi da je prijava bila lažna?

    I šta im je tačno finanskijsko nasilje? Ako se ženi ne daje džeparac, ili tako nešto? Sad je 21. vek, ako neko želi novac za sebe, neka izvoli i neka radi. (To ne govorim za starije parove koji su i do sad dobro funkcionisali tako što je muškarac zarađivao, ja govorim u mladima koji u današnjim okolnostima trebaju da osnivaju porodice, uz rizik da im se zahvaljujući "dobro osmišljenom sistemu" nakači parazit. Da pojasnim, pod parazitom mislim isključivo na osobu koja se udala sa ciljem da može da parazitari, i ako je moguće izbaci čoveka iz njegovog stana i živi od alimentacije.) Ženi ne treba niko da može da brani da radi ukoliko to želi, i taman toliko je dovoljno.

    A kad gledam kakve sve donose zakone, koji očim ima neko da se ženi... Alimentacija, dom deteta, sad ovo sa momentalnim udaljavanjem iz svog doma... Treba da budemo još malo kod u američkim serijama i filmovima gde muškarac izleće na ulicu svaki put kad žena ustane na levu nogu. :)

    PS. Molim administratore sajta da razmotre ipak vraćanje starog antibot sistema, jer se ovaj trenutni ne može pokrenuti sa starijih telefona, pa za te korisnike ne postoji mogućnost komentarisanja. Hvala. :)
  • vlada

    24.02.2017 16:16
    Da li ovo važi i za Malog ili samo za boraniju?
  • fiju

    24.02.2017 16:07
    apsolutno podrzavam ali sta je sam samaranjem tokom seksa? ja ih znam dosta koje to vole :)
  • NEZAŠTIĆENI

    24.02.2017 16:07
    FORMIRAJMO UDRUŽENJA
    Sramotno je kako u državi Srbiji postoji nepoštovanje prava muškaraca.
    Potpuno smo pravno nezaštićeni od nasilnih žena.
    Imajte ovo u vidu kad budete išli na izbore.
    Vlast izlazi u susret zahtevima NVO i EU, ali ne radi ništa na ravnopravnosti svih njenih građana.
    Od 1 juna, žene vas mogu provocirati i izazivati - a mi nećemo smeti ništa.
    Na bilo kom mestu, u bilo kakvim uslovima.
    Ali zato, žene nas mogu mlatiti svim pomoćnim sredstvima.
    Letvama, oklagijama, peglama.
    Ko zna koliko muškaraca, radno sposobnih, može stradati?
  • ravnopravnost

    24.02.2017 15:57
    A ako žena upuca muškarca i posle ga juri samostrelom, nikom ništa.
  • Brban

    24.02.2017 15:47
    Odlicno kad me neko udari u kafani ja cu da kazem da se osecam kao zena u muskom telu i poslacu ga u zatvor.
  • EnkooknE

    24.02.2017 15:42
    Cirkus od komentara
    Ahahhaa
  • Vajk

    24.02.2017 15:37
    Dobra vest, samo ako...
    ...ne bude zloupotreba. Kao svaki normalan muškarac, potpuno sam protiv siledžijstva svake vrste, a pogotovo prema slabijima, kao što su deca i žene. Šteta što zakon tek sada stupa na snagu, mnoge devojke, supruge, majke bile bi danas žive da je on ranije postojao. Ne znam, kako će zakon tačno da glasi, ali ako se bude verovalo samo na reč zlostavlajne osobe, bez dokaza, bojim se da će doći i do zloupotreba tipa: moj muž me, na primer, prevario, hajde da mu se osvetim tako što ću mu napakovati zlostavljanje. Treba verovati, da su zakon sastavili vrhunski pravnici, tako da su uzeli u obzir i mogućnost zloupotrebe istog. U suprotnom... pa, muškarcima se "smeši" interesantna budućnost.
  • ex chapman

    24.02.2017 15:37
    alo, divljaci!
    znači do 1. juna svako može da bije ženu!
    požurite muževi da se naplatite za sve što su vam skrivile žene - i unapred, za sve ono što će tek skriviti posle 1. juna!
    Smrdijanci, svakim danom ste sve jadniji, i svakim danom mi je sve draže što ne moram više da vas gledam! nije isto kad posmatraš dikobraze u zoo vrtu i kad moraš da deliš kavez sa njima. mislite o tome


    PS. što reče Lane Gutović - muškarci, isterujte zlo iz žena, uterujte im dobro!
    penis bonus, pax in domus
  • ns

    24.02.2017 15:36
    yeeeees!!!!!!!
  • Mani ga Mito

    24.02.2017 15:31
    Biće snalažljivih...
    Kao i kod "ujeda pasa", tako će i ovde snalažljive slati muževe u zatvor a one...
  • Milos

    24.02.2017 15:29
    A jel isto idu u zatvor i zene kad udare muskarca ?
  • trtimir

    24.02.2017 15:10
    ...
    Ček, bre...Da li to znači da imamo žena i ja samo još tri meseca da se mlatimo ili će posle toga da mlati samo ona mene besplatno?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna