Autor: Tanjug

Info
02.03.2017.
14:59 > 17:08
Pokret Dosta je bilo i Liga socijaldemokrata Vojvodine večeras će na svojim stranačkim sednicama odlučiti ko će biti njihovi kandidati ili koga će podržati na predsedničkim izborima.
  • aha

    02.03.2017 18:13
    nasla krpa zakrpu
  • skep

    02.03.2017 16:01
    DJB je svakako u poslednje vreme bio najagilniji od parlamentarnih stranaka u pokazivanju prirode režima AV. DS i ostali demokratski otcepci vuku preveliki teret lopovske prošlosti i odbijaju da se ozbiljno reformišu pa DJB izrasta u najprimetniju opoziciju. Zato Radulović sad precenjuje svoju snagu i potencija svog kandidata da bi imao čime da trguje za drugi krug. On sam neće na izbore, sumnjam da bi ušao i u top 3, gurnuće nekog anonimusa. Ali precenjuje svoju ponudu, glasači DJB će redom glasati za Jankovića ili čak i Jeremića u drugom krugu, bez obzira da li će Radulović da ih pozove. Umesto da stekne poštovanje birača on se spušta među šibicare.
    A Neša? Ko još njega sluša?
  • Mačak

    02.03.2017 15:18
    Koalicija
    Za LSV nema previše muke podržaće svoje koalicione partnere iz SNS, tako divno sarađuju u našem Novom Sadu, valjda su se za to borili poslednjih 25 godina. Koaliciju sa Mirovićem i Majom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna