Autor: FoNet

Info
30.04.2017.
17:07 > 19:02
Nacionalna avio-kompanija "Er Srbija" saopštila je da će nakon razmatranja petogodišnjeg biznis plana ojačati mrežu kratkih letova i fokusirati se na letove ka evropskim tržištima i da od 29. oktobra neće leteti za Abu Dabi.
  • yltras

    30.04.2017 21:00
    cena
    a imate najskuplje karte na svetu
  • hahaha

    30.04.2017 18:40
    Kakva drzava, takav i vodja, a takav i biznis plan njene kompanije. Predlazem da sedista ne smanjuju, nego ih potpuno izbace, a putnici neka ulaze i legaju jedni preko drugih pa tako do plafona, tako moze mnogo vise da se naslaze. Naravno, neophodno je osujetiti izdajicama svoje drzave i stranim placenicima da koriste druge kompanije: to znaci i istovremeno onemoguciti poslovanje stranim aviokompanijama u ovoj zemlji, pogotovo ako su lowcost, takodje onemoguciti funkcionisanje manjih lokalnih aerodroma, pogotovo u severnoj regiji drzave (nikako necu reci pokrajini). I vaucer i javnu pohvalu svakom ko odbije tu samu gnusnost putovanja u inostranstvo u ovakvim teskim trenucima nase zemlje koje zahtevaju odricanje (ne dugo, jer se izuzetno brzo razvijamo, najduze do 2095 godine, ili bar do kraja faraonovog zivota, kad cemo se ionako svi sahraniti s njim u njegovu grobnicu).
  • Nsnn

    30.04.2017 18:05
    Leteo sam ovim letom za Abu Dhabi oko ng sa nasima, ako su to sira sedista onda ne znam sta ce da stave, posto je tu bilo mesta kolko u autobusu najobicnijem, sramota sta rade, posle sam putovanje nastavio Etihadom , njihova ekonomska klasa je udobnija od biznis u ovim nasim
  • Dejan021

    30.04.2017 18:00
    Haha
    Najbolje da uvedu sipke kao u gradskim autobusima pa da ljudi stoje u avionu. Ionako smo navikli na to a profit Arapima ce biti veci
  • ZarJeBitno?

    30.04.2017 17:59
    Uže....
    Nedavno leteh Er Srbijom do Pariza, sreća da sam bio sam u redu do prozora inače se ne bih mnogo nauživao u letu...gde još uže od ovoga? Ili računaju da će Pigmeji isključivo koristiti usluge kompanije.
  • modesti

    30.04.2017 17:33
    hmmmm
    "Er Srbija" će opremiti svoje avione "erbas A319" i "erbas A320" UŽIM SEDIŠTIMA kako bi POVEĆALA KAPACITETE i iskorišćenost aviona, navodi se u saopštenju....više putnika, više prtljaga, više para....a i veće opterećenje aviona... zna li se koliko opterećenje ovaj vazduPlohov može da iznese, a da se ne strmekne...ili uvode vožnju avionima kao u GSP, "sardina stajl"....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna