Autor: Fonet

Info
11.05.2017.
05:52 > 05:59
Sveštenik nikaragvanske Evangelističke crkve Huan Roha i četvoro njegovih sledbenika osuđeni su na po 30 godina zatvora zbog toga što su spalili živu ženu sprovodeći ritual egzorcizma.
  • 38 and counting ....

    12.05.2017 10:18
    Неке цркве то раде суптилније, објаве саопштење о Дарвинизму, па да видиш како ђаволи вриште.

    A opet, neke crkve stite pedofile u svojim redovima, imaju neregistrovane biznise, voze luxuzne automobile i ne placaju porez. Osim toga podpaljuju mrznju, promovisu diskriminaciju i omalovazavaju zene u svakom aspektu.

    Ocekujem jedan mali patroJoCki elaborat u poremecenom stilu i opravdanja kako sve gore navedeno nije istina.
  • Мунгос

    11.05.2017 15:08
    Мој минус који упорно дајем колеги „Jacovitti“ никако да се прикалеми. Ако сте у могућности, молим за савет шта није у реду са мојим компјутером.
  • Мунгос

    11.05.2017 09:22
    Неке цркве то раде суптилније, објаве саопштење о Дарвинизму, па да видиш како ђаволи вриште.
  • Jacovitti

    11.05.2017 08:56
    Uvek me oduševe genijalnosti koje potiču iz mašte crkve (bilo koja konfesija da je u pitanju!). Jbt, spalili su neku jadnicu da isteraju đavola iz nje!
    Znam da je odvratno surovo, ali sada moram da pitam te što se izjašnjavaju da nisu krivi: Da li sada, pošto su spalili Vilmu, da li su spalili i đavola? Ako jesu, onda je sve OK. Đavola, znači, više nema... Ako nisu, da li se i on izvukao (privremeno) kao i Vilma sa 80% opekotina? Pa ako nije podlegao, znači li da je sada đavo reš pečen?
    I u pravu su ovi naši što pokrenuše peticiju protiv Darvina: nismo svi potekli od majmuna. Neki su od idiota!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna