Autor: Tanjug

Info
13.05.2017.
15:47
Britanski ministar spoljnih poslova Boris Džonson tvrdi da postoji "realna mogućnost" ruskog mešanja u izbore u Velikoj Britaniji u junu, upozozorivši na "prljave poduhvate na zapadnom Balkanu" predsednika Rusije Vladimira Putina.
  • Мунгос

    14.05.2017 00:10
    Одавно, 12.07.2009. године, велики евроунијат Хавијер Солана је рекао: „Србија Неповратно иде ка Европској Унији. То „неповратно“ је саставни део програма из 2004. године где је речено: Уједињење Европе треба да буде: Чврсто, Фундаментално, Трајно, Нераскидиво и Дефинитивно.
    Овај смотани Борис Џонсон је у праву, „On je, takođe, optužio EU da pokušava "da iscedi do poslednje kapi krvi" Britaniju sa očekivanim računom od 100 milijardi evra za izmirenje obaveza po izlasku iz evropskog bloka.“. Јесте Енглеска у праву, али ЕУ захтева. Ако Енглеска примени Черчилов метод говора топова по потреби, може ЕУ да захтева до сутра, добиће од Енглеске оно да истера очи. Проблем енглеског „егзита“ је очигледно решив повољно за Енглезе. Па и ја сам се стално питао, шта су то Енглези тражили у тој Унији која и на први поглед има врло болестан изглед.
    Сада бих ја направио један мисаони оглед:
    Када би Србију успели да учлане у то чудо звано ЕУ, теоретски је могуће да Србија отвори очи, отворила их је, па јој се не свиђа да буде даље члан. И предложи да се раскине чланство. А Европа јој каже: може, али да платиш одштету од 2 милијарде евра. А Србију нема ни пашче за шта да уједе. Нема ни топове, ј.беш Черчила.
    Нека је са срећом, изгледа да нам се отворила она светла будућност коју смо призивали у нашој прошлости.
  • Steva

    13.05.2017 20:17
    Mula Boris
    Šta hoće ovaj turčin?
  • G

    13.05.2017 18:43
    Tako je. Eno Putin daje punu i bezrezervnu podršku albanskim koljačima i kriminalcima lično, naši zapadni prijatelji i partneri tako nešto nikada ne bi uradili.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna