Autor: Tanjug

Info
21.05.2017.
13:36 > 12:36
Ministarstvo rada se uporno i tvrdoglavo bori protiv pojave ilegalnih domova za stare, istakao je ministar rada Aleksandar Vulin.
  • Nj.

    21.05.2017 15:27
    Pitam Ministra..
    Posto Ministar "mudro" savetuje decu: nemojte svoje roditelje ostavljati u neuslovnim domovima, nemojte ih ostavljati tamo gde nemaju lekara, zdravstvenu zaštitu.... A ja ga pitam: a gde da ih ostave kad se stari roditelji naglo razbole ionemocaju, a oni moraju da idu da rade ?? Da daju otkaz i preuzmu sami brigu o njima jer im je to duznost? Od cega ce onda da zive? Da li ste se pobrinuli da se u drzavi obezbedi dovoljno kapaciteta, domova, palijative... ? Znate, broj male dece i starih je podjednak, nega,briga, cuvanje... je potrebna i jednima i drugima. Mesta nema ni u vrticima ni u domovima, a Vi Ministre samo savetujete, savetujete....Saveta nam je pun tavan. Uradite nesto KONKRETNO.
  • poznavalac

    21.05.2017 15:03
    ovaj julovski licemer laze cim zine. Nikada nije bio u drzavnom starackom domu i nije jeo pastete i ostale djakonije (testo sa sirom, pilavi i supice sa dve kapi ulja). Nikada nije video nesrecne sestre koje izgaraju za bedne plate i odlaze posle pola godine jer nemaju cime da neguju stare.
    A cena 48000 ko da je Hajat.
    i odlicno placeno stranacko rukovodstvo koje vezu s vezom nema sa poslom...
    Odvratno.
  • Bole

    21.05.2017 14:18
    Padinska Skela
    Zatvaranje?
  • Dragan

    21.05.2017 14:06
    Zasto mi kvarite nedeljni odmor sa prilozenom slikom ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna