Autor: Novosti

Info
18.06.2017.
18:27 > 18:35
U Srbiji je do sada građanima vraćeno 21.834 hektara oranica, oduzetih posle Drugog svetskog rata, a očekuje se vraćanje još oko 80.000 hektara, kaže direktor Agencije za restituciju Strahinja Sekulić.
  • predmeti

    19.06.2017 08:57
    advokata
    sa licencom za Strassburg (eu), koji su radili povracaj poljoprivrednog zemljista; OPLJACKANA LICA (naslednici) jos su prosle godine dobili RESENJA i zemlju nazad!!! dok svi ostali nemaju nikakve sanse u ovom kriminalnom politickom sistemu... sve zavisi KOJE i KAKAV je advokat. to zna i advokatska komora i smejucka se iz prikrajka.
    rezime: sve zavisi od dobrog ADVOKATA i koji ZNA sta hoce u Strassburgu...
  • Aleksandra

    19.06.2017 08:16
    Sramota!!
    Resenje kojim mi je vracena zemlja moga dede je pravosnazno i izvrsno vec godinu dana, uknjizena sam u suvlasnickom odnosu sa drzavom, a Uprava za poljoprivredno zemljiste odbija da po predlogu ovlascenog geometra (cije usluge sam ja platila) izvrsi deobu parcele i upucuje me da se u dugom, skupom i neizvesnom sudskom procesu sa drzavom odvojim od iste!
  • dijasporac

    19.06.2017 00:34
    Tuzba
    Moja porodica je podnela zahtev za restitucijom jos u vreme dok je Djindjic bio premijer i do dnas nista nije reno. Tih 80ha se nalazi u ataru Indjije, prvobitno su bili u vlasnistvu drzavnog preduzeca Agrounija a onda je njihovom kupovinom u posed te zemlje dosao Kostic, e sada mozete misliti kako izgleada ta borba protiv tajkuna omiljenog u svim vlastima. No, posto sam ja u medjuvremenu dobio americko drzavljanstvo spremam tuzbu protiv Srbije sudu u federalnoj drzavi Kalifornija, izgleda da je to jedini nacin da dodjem do pradedovine. Tuzan sam zbog toga ali jednostavno, Srbija je vecini nas zla maceha, a nekima kao Kostic ili Miskovic je zlatna koka.
  • NS

    18.06.2017 21:22
    Sramota
    Sramota, sramota, sramota... i to je blaga reč... sramota!!!!!!!!
  • Miloš

    18.06.2017 19:09
    Sramota!
    Kad su otimali, otimali su na brzinu, a kad treba da vrate oklevaju već 70 godina i radije bi poljoprivredno zemljište prodali strancima, nego vratili svojim građanima. Sramota!
  • Jozef

    18.06.2017 19:08
    Recept
    Neka se te porodice izjasne kao Jevreji, za njih je donet poseban zakon i moraće im biti vraćeno. A posle katastra, neka se vrate u svoju veru.
    Kad može država da zeza, mogu i oni.
  • zivan

    18.06.2017 19:00
    Sporan je zakup sa prioritetom...
  • VladaN

    18.06.2017 18:40
    "Domaći tajkuni i monopolisti"
    Kakve gluposti. Na čelu se nalazi glavni tajkun, monopolista i osoba koja je oličenje svog zla koje nam se dešava od kada smo dozvolili da jedna bedna radikalska ratnohuškačka mizerija sve pretvori u svoju privatnu prćiju. Rekao je pre par godina da nema para za restituciju a ostalo u naturi je stavio na raspolaganje svojoj bagri da krčmi kako im se prohte, od "arapa" do svojih bliskih secikesa i sekte koja se naziva SPC.
  • Misko-NS

    18.06.2017 18:34
    Cekanje
    Ministsrstvo poljoprivrede i pravobranilastvo se zale na svaku odluku Agencije za restituciju i odluke lokalnih sudova o parcelizaciji. Moja porodica ceka 100 hektara, ali na zalost cekacemo godinama. Kontaktisao sam tajkuna koji obradjuje tu zemlju. Samo se nasmejao i prekinuo mi vezu. Saznao sam da vec godinama samo on konkurise za zakup :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna