Autor: RTS

Info
16.07.2017.
20:33
Za dve godine, otkad je usvojen Zakon o ozakonjenju, popisano je 2,2 miliona nelegalnih objekata, a legalizovano tek oko 80.000.
  • Štela

    18.07.2017 06:37
    Zakon će i dalje da važi samo za političke protivnike i budale, ne i za članove biblioteke.Oni će to da reše falsifikatima, kao i u slučaju diploma.
    Čak i kad sve platite i legalizujete RGZ se ograđuje stavlja teret na objekat da ne odgovara za tehničku stabilnost građevine.
    Iza svega stoji loša namera o daljoj pljački samo jedne strane držanjem stalne atmosfere straha i linča prekršioca.
  • Vlasnik

    17.07.2017 09:46
    legalno-neću više
    Za legalizaciju sprata kuće od 100m2 sam 1987. platio 15000maraka. Tada su mi majstori za te pare nudili da sve izidaju i potkrove sa sve prozorima.
    I sad komšija za 100 evra ozakonjuje svoj sprat od 100m2. I kaže koja sam budala.
    Ne treba da kaže, svima je jasno.
    Sad zidam potkrovlje i NE PADA MI NA PAMET DA IŠTA LEGALIZUJEM.
  • ex chapman

    17.07.2017 08:47
    apsurd
    Stradija ili teatar apsurda. Zakon o ozakonjenju nelegalnog. Znači sve što je bilo nelegalno u stvari je legalno i svi oni koji su mislili da se mora graditi po poropisima su bili budale? ima tu naravno različitih kategorija: od onih najodvratnijih, koji su gradili na tuđem zemljištu, otimali tuđe, do onih "lakših slučajeva" gde zaista nikom nije naneta šteta, ali prosto nisu pribavljeni svi papiri. samo prema tim "lakšim slučajevima" donekle imam razumevanja i to ukoliko su u pitanju ljudi koji su time rešavali stambeno pitanje. i to samo zato što je procedura za legalnu izgradnju ludački komplikovana i korumpirana (bila i ostala)
    najveći apsurd je što u Stradiji VEĆINA objekata jesu nelegalni. to znači da je Stradija jedna rupetina koje se stide svi koji imaju nesreću da iz nje potiču. osim profesionalnih patriJota kojima je lov u mutnom omiljeni hobi! prvo motku u šake pa onda metlu, što rekla pokojna baba-Sokica!
  • Vosa

    16.07.2017 23:07
    Hmm
    O cemu ti pricas.Ti si glavni strucnjak sto si pravio objekat na zemljistu koji si kupio za 5000 din.nisi zvao geometra da ti obelezi plac i da ti prema urbanistickim uslovima obelezi objekat koje takodje nisi vadio.ima da cutis i da se pokrijes usima i platis parcelaciju koju nisi uradio na vreme.
  • Zeljko

    16.07.2017 21:57
    SNS
    Sve je to politička igra gde se igra reci u zakonu o ozakonjenju moze tumaciti na razne nacine u zavisnosti od toga da li imate vezu i koliko ste potplatili "strucne" SNS funkcionere. Sramota je ovo u sta nam se zemlja pretvorila. Zakon bezvlašća.
  • Novosadjan

    16.07.2017 21:49
    Ako sam dobro razumeo ovi stručnjaci su moj objekat legalizovali na tudjem placu ili obrnuto i ja ne bih trebao da platim tu ispravku super

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna