Autor: Beta, Hina, N1, 021

Info
05.08.2017.
16:48
Srpsko narodno veće izrazilo je danas, povodom 22. godišnjice vojno-policijske operacije "Oluja", žaljenje zbog svih žrtava i svih onih koji su u ratnim razaranjima ostali bez svojih bližnjih, prijatelja i domova, ali i zato što rat nije završen tom operacijom.
  • lala

    06.08.2017 00:18
    Nerazumem kakve veze veternik ima sa olujom zasto nije futog,begec,stepanovicevo,.........nekontam materemi
  • Penzioner

    05.08.2017 17:49
    Balkan
    Prvo su Srbi napravhlili svoju državicu Rep.Srpsku i oterali komšije Hrvate. Došao je tu i Cap.Dragan, Arkan i ekipa obavila dobre trgovačke poslove sa šleperima oružja. Iz Knina se dobro gađalo po Zadru i okolini. Martić i Mladić su pošteno gruvali. Onda se vraćaju zloglasni Hrvati i sad oni proteruju bivše komšije.Strada običan narod. Ubisto vreme se Vožd Milošević i Poglavnik Tuđman susreću tridesetak puta nasamo. Jel nekome još nije jasno?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna