Autor: Mreža 21

Info
24.08.2017.
12:40 > 08:56
Da Srem nije tako "divan, kićen" i idiličan govori podatak da je u sremskom upravnom okrugu za prvih sedam meseci ove godine prijavljeno preko 120 slučajeva nasilja u porodici.
  • Ns lambada

    25.08.2017 08:56
    Krljanje, platica i VIP
    Koji su kriterijumi da neko radi u nazovi stručnom timu i kao profesionalno obavlja ovaj izuzetno delikatan posao?
    Sada svaska šuša sa završenim fakultetom tipa "pričam ti priču", koja možda dolazi iz neke dekadentne sredine ali se trudi da bude što "naprednija" u svom radu, a možda nije ni roditelj ili nema kvalitetno životno iskustvo, odlučuje o neverovatno bitnim stvarima ogmogmog broja porodica.
    Lekari i inženjeri klasičnih struka imaju mnogo ozbiljnije školovanje i kvalifikovanje da bi mogli da rade kao stručnjaci, ali i osiguranje od profesionalne odgovornosti. Istina ne znam da li je ikada naplaćeno, ali smisao je da i tu postoji oprez.
    U centrima su odma stručnjaci koji krljaju kako stignu, platica redovna, a naiđe i neki VIP slučaj pa se "izađe u susret"...
  • Milan

    24.08.2017 13:57
    Ima tragicnih dogadjaja, i to je tuga. Bilo ih je i pre, mozda ne ovoliko.

    Ali ono sto je cinjenica, jeste da su zene potpuno poludele primenom novog zakona, i da do sada nijedna nije odgovarala niti postoje modaliteti za odgovaranja za lazno prijavljivanje. U centrima za socijalni rad sede birokrate, i sve sto rade jeste da zadovolje formu i tako sacuvaju svoje radno mesto, sustina problema im je totalno nebitna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna