Autor: Beta

Info
28.08.2017.
10:49
Zamenik poljskog ministra pravde Patrik Jaki poručio je nakon brutalnog napada na mladi poljski bračni par u Riminiju, u Italiji, kada je ovog vikenda mlada žena brutalno silovana pred očima muža, da će izbeglice u Poljsku samo preko njega mrtvog i zatražio vraćanje smrtne kazne i mučenja prilikom saslušavanja takvih nasilnika.
  • zrtva

    28.08.2017 13:13
    Ubiti silovatelje
    Umesto zatvorskih kazni silovatelje treba javno pogubiti vesanjem na gradskim trgovima od strane gradskog dzelata mada licno nemam nista protiv i da zrtva svakom od silovatelja ispali po metak u glavu. Na taj nacin i jedino na taj nacin bi se manje politicki, sudski i policijski mocni silovatelji zaplasili od posledica silovanja. Potpuno je zverski i varvarski zakon kojim drzava stiti silovatelje od zasluzene kazne jer zrtva je cinom silovanja dozivotno kaznjena I uskracena za normalan zivot vec zivi u strahu i sramoti citavog svog zivota uz konstantno ismevanje od strane silovatelja i svih ostalih gradjana a narocito drzave.
  • Anonimus

    28.08.2017 12:03
    Teško je i zamisliti koliko iskreni katolik teško doživljava da mu Arapi " rasture" suprugu.
  • AntiMigrant

    28.08.2017 11:46
    Meni bi bilo draze kada bi se Evropa otarasila miliona Poljskih migranata koji rade za crkavicu, lose rade, bauljaju agresivni i pijani a usput spustaju cene rada i otimaju poslove ljudima u EU.
  • EU

    28.08.2017 11:09
    Vama bi bilo mnogo bolje pod ruskom cizmom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna