Autor: agencije

Info
07.09.2017.
20:45
Premijeri Italije i Češke Paolo Đentiloni i Bohuslav Sobotka nisu danas u Pragu uspeli da nađu zajednički jezik o mehanizmu relokacije izbeglica iz izbegličkih logora u Italiji i Grčkoj, a Đentiloni je ponovo naglasio da je obaveza svih članica EU da izbeglice prime.
  • balkanac

    08.09.2017 09:51
    Dobar razlog za odustajanje..
    Ovo [..Đentiloni: Sve članice EU obavezne da primaju izbeglice..] je vrlo ubedljiv razlog da se vise ne lazemo oko pristupanja EU. Tamo nam definitvno nije mesto.
  • @ideja

    08.09.2017 05:54
    @ideja
    Ideja vam je jako loša, jer doći će momenat kada će u toj vašoj Istočnoj EU recimo Poljska i Grčka različito gledati na stvari. Onda treba deliti tu Istočnu EU na južnu i severnu? I tako u nedogled dok svako opet ne ostane sam?
    EU se zasniva na solidarnosti. Bogate stare članice, u ovom slučaju Italija, su još kako ogromne novce davale Češkoj i ostalima na istoku. Vreme je da se Istok oduži.
  • ideja

    07.09.2017 21:50
    Istocnoevropske drzave treba da formiraju uniju i da se odvoje od EU, umesto da jedu otpad koji im prodaje i rade kao jeftina radna snaga. Napraviti uniju od Poljske do Grcke, a EU ostraviti da uziva u posledicama svog vekovnog imperijalizma i NATO zlocina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna