Autor: Danas

Info
25.10.2017.
21:04 > 21:03
Kada je 17. oktobra pristupio Pokretu slobodnih građana, Miti Arsiću iz Jagodine se život promenio iz korena.
  • ipak

    28.10.2017 19:32
    Ipak, još jedared, ova "imaginacija" g-dina sađaninaVojvo, je za primer.
  • Prolaznik

    26.10.2017 10:40
    prosto ko pasulj
    Primate se bezveze. Priča je sledeća jedan u opoziciju jedan u vlast. Pljuju se preko novina a kući se dogovaraju kako jedan drugom da dignu rejting, što očigledno uspeva čim mi u NS razgovaramo o što neko reče porodično političkim problemima u Jagodini. Ovakvim ponašanjem su uvek u vlasti bez obzira kako završe izbori. Pogledajte u NS recimo braću Egić. Jedan u DS drugi u SNS i zabole njih ko kako glasa njima uvek dobro.
  • Vojvodina Republika

    26.10.2017 09:51
    @Luka
    Toliko bih voleo da nisi u pravu. Ali jesi. Srbiji nema spasa, to je plemensko drustvo koje na papiru ima institucije, ali one nista ne vrede. To sto se ovom coveku desava je jos super; jedan je svom prijatelju poslao SMS poruku pogrdne sadrzine o Velikom Vodji i ubrzo potom umro u ludnici pod neutvrdjenim okolnostima.
    Uvek kad se pomene odlazak mladih iz Srbije, javi se bar jedan suvi genije da pita sto ne ostanu i pokusaju da promene nesto, da grade svoju zemlju i ti fazoni. Evo mu odgovora sta se desava s onim koji hoce da nesto menjaju, a u martu sledece godine neko ce plakati, a neko slaviti 15 godina od ubistva Djindjica.
    Kad je Milan Panic jos 92-ge rekao da Vojvodina treba da postane deo Madjarske da sto pre udje u Evropu, bio sam jako besan. Sad vidim da je covek imao pravo.
  • Posmatrač

    26.10.2017 07:52
    Ako neko radi u državnoj službi, a na vlasti je "Stranka A" koja ga je verovatno i zaposlila, ne može tek tako da se prišljamči uz "Stranku B" koja je u opoziciji. Nego, neka lepo da otkaz, pa da se, kao bilo koji građanin, aktivno bavi politikom.

    Poenta: zaposleni u vojsci, policiji i ostalim državnim službama ne bi trebalo da su aktivni u politici. Naravno da mogu da imaju političko opredeljenje, izlaze na izbore i glasaju za bilo koju stranku ili ne izlaze na izbore... ali ne i da se pojavljuju na mitinzima i protestima... ako platu dobijaju od države.
  • Недељко

    26.10.2017 07:48
    А шта он каже?
    Како ће на овај случај реаговати Саша Јанковић? Шта је спреман да учини бивши заштитник грађана (осим причања и згражавања)?
  • Ggjkjn

    26.10.2017 06:48
    "Ružo?....Udri, milicijo moja!"......
  • prosvetar

    25.10.2017 23:33
    Tuga
    I, što bi sad neko rekao:"Otkaz za ovog gospodina"!
  • Luka

    25.10.2017 23:02
    @VladaN
    Tipičan komentar patetičnog Vojvodjana... Alo bre čoveče, ti sada živiš u Srbiji! Shvati već jednom da neće niko "da se nadje" da ih krivično goni. Vojvodina je u Srbiji već ima skoro 100 godina, i osim kratkog perioda sedamdesetih i osamdesetih godina XX veka pod čvrstom je srbijanskom čizmom. Ti ne živiš u Austriji već u Srbiji, tvoj glavni grad nije Beč (ili Novi Sad) već Beograd. Wake up finally! It's 21 century and Real Srbizam.
  • Mita

    25.10.2017 22:16
    Partijski parazit Mita Arsić ( poznatiji u Jagodini kao Mita Poturica ) se sad mnogo uzbudio što mu neko upisije kad dolazi na posao i kad ide kući. Pa da dolazi na vreme i da radi 8 sati ne bi se ni najmanje uzbudio. Ako će to biti lideri PSG onda nema ništa ni od te stranke.
  • Marko

    25.10.2017 22:14
    PALMAmudjenje,zaMAJAvanje...
    Zemlja u kojoj tolerancija i postovanje prava na razlicito misljenje ne predstavljaju osnov medjuljudske komunikacije osudjena je da vecito tavori u mentalnoj konfuziji i besmislenim sukobima.Takva zemlja ne moze biti dobro mesto za zivot normalnim gradjanima vec obican brlog u kojem se jedino snalaze bitange,poltroni i slican polusvet.
  • Vojvosadjan

    25.10.2017 22:10
    Ne znam zašto sam zamislio oca kao lika u svetlo sivim čarapama, sakou s ruskom kragnom, visokoobrazovanog suosnivača kartela zvani Jedinstvena Srbija i s besprekornom mrljom u prošlosti, naročito onog dela s posebnim osvrtom na razvojne 90-e.
  • VladaN

    25.10.2017 21:36
    Podrška...
    ...čoveku, a ovi neće doveka trajati. Samo da se nađe iko ko će ih sve redom krivično goniti, a usput i opismeniti onu Bukvu koja voli da je Palma.
  • Pitanjce

    25.10.2017 21:33
    Jel iko slučajno pitao kako je dobio posao u gradskoj upravi? Da li je bio najbolji na konkursu ili mu je tatica otškrinuo vrata.
    Sve ostalo ide besprekorno, uredno trenira decu a po struci je trener? ili je gradskoj upravi potreban profil trenera?
    Ajde molim Vas šta nas se tiču unutar stranačko porodični problemi porodice Arsić.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna