Autor: agencije

Info
27.10.2017.
22:54
Jedan zvaničnik Hamasa ranjen je danas u eksploziji svog automobila, saopštila je ta ekstremna islamska organizacija.
  • sponzori terorizma

    28.10.2017 11:21
    na zapadu nista novo
    hamas je ekstremistica organizacija a najgore teroriste koje je zapad podrzavao, obucavao, financirao i naoruzavao po libiji i siriji trebamo zvati "opozicijom" a iz te iste opozicije je storena i islamska drzava protiv koje se bori hamas a najmanje taj isti cinicki i cionisticki zapad koji siri ratove, bjedu, terorizam koja rezultira da svima polako ukidaju slobodu tj, dok druge optuzuju za diktaturu, u vlastitim drzavama uspostavljaju diktaturu. po cemu je hamas teroristicka organizacija? to sto se bori protiv izraela.. u svim ovim godinama, izrael je javno pomagao i jos uvjek pomaze samo teroriste i nikad civilizovano drustvo ili drzavu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna