Autor: Tanjug

Info
31.10.2017.
14:23
Ogroman broj građana Srbije smatra da je neinformisan o Ustavu Srbije, dok samo jedan odsto misli da dobro poznaje ustavnu tematiku, pokazuju rezultati danas predstavljenog istraživanja.
  • V

    01.11.2017 05:54
    Ustav?
    građani ne poznaju Ustav jer ni Ustav ne poznaje građane.
    Donet je pod sumnjivim okolnostima, a kod nas u Vojvodini nije ni izglasan, nego je postao naš Ustav preglasavanjem.
    Ovaj Ustav je bajka po pitanju Kosova, tragedija po pitanju Vojvodine (njenih novaca, statusa i nadležnosti), nacionalistički po pitanju isticanja Srba u prvi plan i spominjanja ostalih kao "ostalih", umesto da samo spominje sve građanke i građane, takođe nacionalistički jer je jedno od 2 pisma srpskog jezika gurnuo u ilegalu... a ima i drugih načina na koje je nedorečen, nacionalistički i izuzetno diskriminatorski.
    Sva sreća pa se u EU sa ovakvim Ustavom ne može. Ovde se stvari menjaju samo kada gazda sa Istoka ili Zapada to naredi. A ako hoćemo u EU, moramo se rešiti Istočnog gazde, ionako se sa njim niko nikad nije usrećio i svi su se razbežali.
  • Sladoled od slanine

    01.11.2017 05:29
    Miloševićev ustav, Koštunicin plagijat i SNS nakaradni priručnik. U Vojvodini nije prošao pa je Koštunicina kamarila na silu i preko noći progurala.
    Najgore je to što ga niko od političara ne poštuje i još manje pridržava.
    Da su ga odštampali na WC papiru bilo bio bi od veće koristi.
  • Lala

    31.10.2017 18:18
    Crnjak
    Svaka drzava ima ustav koji se postuje, Srbija nije drzava nego intetesna zajednica politickog mafijaskog klana.
  • Nije svejedno

    31.10.2017 17:18
    Dovoljno znam
    Znam toliko, da ne može trenutni predsednik Srbije da menja Ustav i prizna Kosovo samo zbog pretnji nelegalnog predstavnika amerike.
    Pitaju se i građani, bar ovi što ih niste uspeli raseliti.
  • Zivan

    31.10.2017 15:26
    Još su veći tikvani onih jedan osto što smatraju da o ustavu znaju jako mnogo...
  • mrva

    31.10.2017 15:04
    Zašto poznavati sadržaj nečeg što se nakaradno sklapa, prekraja, dopunjuje, a pri tom i ne poštuje i to od strane onih koji bi najviše trebali.
  • Zabrinut

    31.10.2017 14:50
    Strašno
    Može li bez ovih Soroševih?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna