Autor: Tanjug

Info
31.10.2017.
21:40 > 22:16
Za četiri meseca primene Zakona o sprečavanju nasilja u porodici, izrečeno je 7.847 hitnih mera, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, ističući da je iznenađen tako velikim brojem.
  • EvoOvako

    01.11.2017 08:27
    Nejasnoce
    Kako država očekuje bilo kakav napredak kada je tolerancija na nasilje ogromna, a takođe i na sve nečasne radnje? U Srbiji živi dobro samo onaj ko se "snašao", a svi znamo da su to moralne nule, jer se vrlo dobro zna šta znači "snaći se" u SRB - mito, korupcija, iskorištavanje, laganje i slično.
    I nasilje i "snalaženje" se, umesto kažnjavanja, promocije u medijima, na ulici itd.
    Uzori klincima su kromimosi, a klinikama starlete.
    Ovaj zakon, baš kao ni svaki drugi neće napraviti značajne pomake, jer naša svest je katastrofalna.
  • Milan

    01.11.2017 08:19
    Koliki broj od tih 8000 prijava je procesuiran i koliki broj se pokazao kao opravdan, a koliki broj nije ni procesuiran zbog neopravdanosti te za koliki broj je utvrdjeno da su bile lazne prijave?
    Kada se budu izneli ti podaci, znace se i pravi efekti novog zakona.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna