Autor: Blic

Info
11.11.2017.
21:11
Doktorka doma zdravlja Palilula zaključala je u svoju ordinaciju Aleksandru Lazović iz Beograda, zbog toga što je telefonom snimala njihov razgovor bez njenog znanja.
  • kolege

    12.11.2017 10:22
    Svi smo u svakodnevnom svetu svedoci koliko ovom zemljom hoda polusveta, bahatih, bezobraznih ljudi, a koliko cestitih. Razbole se i jedni i drugi, i svakodnevno bavljenje sa ovim losim vam je zagarantovano ako se bavite lecenjem. Drzis se zakona, sva pravila i zakoni se mirno i s osmehom saopste pacijentu, svaki razgovor se vodi tako da ste potpuno mirni ako u bilo kojem momentu to dospe do suda ili novina. Trebaju celicni zivci, ali kad tako postavite stvari, bude lakse. Iz price je sasvim jasno da se radi o bahatoj bezobraznoj zeni koja istresa svoje ko zna koje frustracije na slaboj kariki (medicinska sluzba je to uvek, jer mora da saslusa i pomogne svakom), ali do ovoga nije moralo doci. Znaci: postovana gospodjo, zakon mi zabranjuje da izdam recepte bez izvestaja specijaliste, takodje bez prisistva pacijenta, ako niste zadovoljni recenim, obratite se nacelniku, ili zastitiniku pacijentovih prava. Sve sa osmehom. Dovidjenja laku noc.
  • Ns

    12.11.2017 09:52
    Sve je uzas
    Uopste nije cudno sto pacijentkinja nije nekoliko meseci bila kod specijaliste jer stici tamo od kada je uveden nama blagougodni i preko potrebni IZIS je nocna mora! Bolujem od nekoliko hronicnih bolesti i lecim se u Klinickom centru i svaku novu kontrolu u krug -opsta praksa zakazuje dom zdravlja - dom zdravlja zakazuje specijalistu u poliklinici! Traje po nekoliko meseci! Jedino sto NIKADA nisam imala problem u domu zdavlja u Sr Kamenici, lekari opste prakse su vrlo predusretljivi i pozrtvovani, svaka cast!
  • pedja

    12.11.2017 09:19
    Da li je cudno sto je nase zdravstvo vec godinama zvanicno na zadnjem mestu u Evropi.
  • Nervirach

    12.11.2017 08:56
    Prepodobni medicinari. Cega se bojite, da ce neko otkriti vase greske? Treba uvesti kamere kada dolaze i odlaze sa posla. Velika vecina vas ne zna da oni imaju radnu nedelju od 35 casova. Koju naravno nisu u stanju da ispune, puno im je. A da ne spominjemo ove po domovima zdravlja koje obave pazar u radno vreme.
  • Jovana

    12.11.2017 07:12
    Neka tuzi doktorku za lisavanje slobode i ugrozavanje ne znam cega... I mediji, mreze, kampanja. Samo tako ce i dobiti spor.
  • ja

    12.11.2017 06:39
    mali Bogovi
    definitivno kad se de doktorima treba poneti nesto za samoodbranu.Toliki bezobrazluk od njih to je strasno i naravnp nikad nisu krivi..cuj ne vazi od maja izvestaj specijaliste ..kao da zena i GRIPU A NE LEUKEMIJU..Treba to bre tuziti
  • Ludilo

    12.11.2017 06:14
    Ludilo
    Pa za to se ide u zatvor!

    Zakljucala je u ordinaciji ko da je dzukela!

    Nadam se da ce uzeti dobrog advokata, ovo je ludilo!
  • leukemija

    12.11.2017 01:26
    nije nesto
    Sto ce samo tako nestati i mislim da su krive obe strane. Cerka sto ocekuje lekove ako nema izvestaj specijaliste, sto mi je itekako cudno, pa molim vas kako neko sa tako teskom bolescu moze da ne ide kod lekara mesecima i valjda doticni doktor trazi koliko god stanje bilo lose da vidi u kakvom je stanju pacijentkinja i pise izvestaje ovako posle toliko meseci pacijentkinja je mogla i umreti.Cerka trazi pomoc i normalno da emotivno reaguje i uz malo strpljenja i tolerancije od strane lekarke problem se mogao resiti a odakle joj pravo da nekog zakljucava, sramota. Pozvala je obezbedjenje i to je u redu ako nije moglo drugacije ali nekog ko je dosao po pomoc zakljucavati van svake pameti a usput sta svi mi dozivljavamo kao pacijenti i ja cu uskoro snimati razgovore jer lekari nikad ali nikad nisu krivi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna