Autor: N1

Info
09.12.2017.
09:25 > 09:27
U regionu postoji više od 60 veb-sajtova koji otvoreno podržavaju razne ekstremne ideje, pokazuje istraživanje BIRN-a.
  • dzoni

    09.12.2017 17:58
    @Ultra

    Tako je a i jedni i drugi su ustvari ništa drugo već korisne budale.
  • Mile

    09.12.2017 15:36
    @микица
    Ma postoje i "levi ekstremisti" samo su oni u senci "desnih ekstremista" , pa zbog njih ne mogu doći do izražaja. A tu su i mnogi(neka mi ne zamere što ih pojedinačno ne nabrajam) koji daju teorijsku i duhovnu osnovu desnim
  • 021

    09.12.2017 15:16
    микица

    Da, postoje. I sta sad? Kako to opravdava desne ekstremne organizacije? Budale ste i jedni i drugi, palamudite ceo dan ispred dragstora i jedino sto imate da kazete je "a sta je sa onim drugima". Nemoj se truditi da mi odgovoris, opet ces ispasti smesan. Ako ste vec jedni drugima svrha, idite na neku poljanu, do poslednjeg coveka. Pobednika poslati negde u sto dalje krajeve i da mozemo vise da zivimo bez budala i vucibatina.
  • Vlada

    09.12.2017 13:36
    @микица

    Ne postoje. Ni u ozbiljnom obliku, ni s finansiranjem države. Postoje u glavama perfidnijeg soja desničarskih mamlaza koji pokušavaju da opravdaju svoju kriminalnu delatnost.
  • kakodane

    09.12.2017 13:05
    U regionu postoji vise od 60 sajtova koji podrzavaju razne ekstremne ideje a na po jedan svaki takav sajt ili grupaciju koja je iza tog sajta ide po 60 profesionalnih extremno anti-extremistickih kriticara i kojekakvih extremno anti-extremistickih organizacija.
    polako ali sigurno doslo je do zamena uloga.
    tzv. extremna desna organizacija se hrani nacionalizmom sto ne znam po cemu bi bio problem, jer nacionalisticke grupacije postoje manje vise u svakoj zemlji, sto razvijenoj sto nerazvijenoj.
    vise zabrinjavajuce je ekspanzija ovih nedefinisanih levicarsko extremno-antidesnicarskih organizacija sumnjihiv namera.
    neuporedivo je opasniji pripadnik neke nvo organizacije i mutni novinar u pokusaju, sumnjivog morala, koji se obraca ovako u politicki korektnim tonovima od tako nekakvih pogubljenih likova kojima je dosta svega ko taj momcic sa slike.

    dobro bi bilo kada bi se oglasio i neki nezavisni sociolog pa fino obrazlozio pojam i problem ekstremisticke politicke korektnosti kao i ovaj fenomen eksktremne anti-desnice.

    anti-desnicari su vise kao neki trolovi koji se fokusiraju na odredjenu metu. konkretan primer tice se cuvenog nacionalnog stroja i davidovic firera. koliko je taj covek 'zaposlio' ljudi vredno je pomena.
  • Ултра

    09.12.2017 12:43
    !
    Не видим зашто не би постојале ултра десничарске организације ако постоје ултра левичарске органиуације. И једни и други имају тај ''Говор мржње''.
    Ултра лево=Ултра десно. Тражили сте демократију. Сада је трпите...
    Између АФА и ААФА нема никакве разлике и једни и други се боре против непостојућег непријатеља.
  • Lala

    09.12.2017 12:40
    Crnjak
    Pa nije neka napaljena budala palila ambasade i dzamije nego placenici koji rade za drzavu. Huligani-navijaci, dileri nacionalisti svi su oni tu da sluze drzavi.
  • Milojičin mali

    09.12.2017 11:36
    Lunpenproleterijat, neobrazovana i zatucana omladina koja sveta nije videla, "elita" zadojena svetosavljem i antisemitskim idejama Nikolaja Velimirovića i "svetih otaca"... Ne može drugačije nego ovako. Pitanje je dana kada će početi da upadaju u kuće i izvlače nepodobne... Kuvanje žabe je uspelo u fulu. Ko nije dokazani četnik taj treba da se plaši.
  • Ajte?

    09.12.2017 11:17
    Pa drzava vam je desna ekstermna organizacija vec 30 godina moroni.
  • микица

    09.12.2017 10:48
    А када ће да се прича о левим ексремистима? Или они не постоје?
  • Paor

    09.12.2017 10:01
    Iskreno
    BIRN zastupa antisrpske, šovininističke i ekstremističk stavove, zasnovane na prozapadnoj doktrini globalizma, liberalnog kapitalizma, ili evrounijatstva.
    Širenje laži, odnosno neistin i pluistina postalo je karakteristika ove grupacije regionalnih mediokriteta.
    S obzirom da novac za svoje akcije prima sa Zapada, ta organizacija mora da ga opravda, te ovde u regionu redovno napada sve koji se suprotstavljju ekstremistima najrazvijenijh zapadnih zemalja.
    Pomenuta organizacija, namerno meša dva dijametralno suprotna pojma, kao što su nacionalizam i šovinizam, tj. prvi koji predstavlja ljubav prema sopstvenom narodu, njegovoj istoriji, kulturi i tradiciji i drugi suprotni pojam, koji predstavlja mržnju prema drugom narodu.
    Tim činom oni sebi ovde stvaraju alibi za neskriveni šovinizam, uperen ka svemu patriotskom i rodoljubivom u srpskom narodu.
  • Vlada

    09.12.2017 09:43
    ---
    1984.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna