Autor: Blic

Info
25.12.2017.
07:29
Kod dvogodišnjeg dečaka, koji je zbog teškog zapaljenja pluća već danima priključen na respirator na Dečjoj internoj klinici u Nišu, potvrđen je virus malih boginja.
  • hah

    25.12.2017 10:56
    "Pravilo kod dečjih zaraza, u koje spadaju i male boginje, jeste da su komplikacije teže što je osoba starija upravo zato što posle šezdesete godine dolazi do pada imuniteta, mada to može biti još u pedesetim godinama života."
    Zato je sasvim logicno umesto da se preleze u zdravom detinjstvu i ima trajan imunitet, da se da vakcina koja ce ih stititi najvise 15 godina (Logika kad se treba kupiti po jedna vakcina za svakog stanovnika)
  • ...

    25.12.2017 09:37
    Hmm...
    E, da. Kad bi to bile samo male boginje. Pogledaju kroz mikroskop i odmah ga prepoznaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna