Autor: SoInfo

Info
14.01.2018.
14:20
Pokušaj da se proda somborsko preduzeće "Betonjerka", u kojem država ima udeo od 75 odsto, nije uspeo, jer opet nije bilo zainteresovanih kupaca.
  • M

    15.01.2018 12:59
    Javasluk sto rukovodstva,tako i radnika na stetu preduzeca kao i u mnogim drugim slucajevima.
  • Mikula

    15.01.2018 12:54
    Lokacija
    Beton i betonjerke imaju vrednost Na lokacijama gde se prave zgrade. U Somboru to nije slucaj.
    Aka Karin dozvoli prebacite je u NS pa ce imati smisla.
  • TUga

    14.01.2018 20:50
    Elektrovojvodina kada je "usvojena" od strane Beograda, u izmišljenu zajednicu EPS, bila je najorganizovaniji deo elektroprivrednog sistema Srbije. Naravno, to nije odgovaralo svetskim moćnicima, pa su našim moćnicima naložili da se krene u cepanje sistema.
    To je počelo 2004 sa odvajanje, sada već "čuvene", Južne Bačke, koja je bila izgradnja elektrosistema Vojvodine, a Betonjerka je radila betonske elemente za tu izgradnju. Dakle zatvoren sistem. No, to nije (nekom) valjalo, pa sada takvi radove Elektrovojvodinu koštaju... To se zove POŠTENA PRIVATIZACIJA, a sve u interesu naroda...Narode , na... si.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna