Autor: Beta

Info
08.02.2018.
22:41 > 22:44
Komesar za proširenje EU Johanes Han ukazao je da zemlja koja želi da uđe u Evropsku uniju, mora da se uskladi sa njenom spoljnom politikom.
  • Kad tutori kažu

    09.02.2018 12:48
    Važi
    Evo, o'ma ćemo.
  • Lala

    09.02.2018 10:10
    'ocemo i dalje da se pravimo ludi da smo kao za EU a sve se radi zarad ruskih interesa.
  • Обсервер

    09.02.2018 09:39
    Зец
    Ражањ се спрема, а зец је још у шуми ! ПЕФЕРЕНДУМ ће да покаже мишљење већине. Знају они и то да заобиђу, па '''Демократским'' изгласавањем у Скупштини дођу до својих циљева, као што су и дошли од 5. октобра па до данас.
  • Sima II Strahota

    09.02.2018 09:35
    Udzbenik licemerja
    S kim da uskladimo spoljnu politiku? Sa Nemcima koji grade Severni tok 2, a Juzni tok ne moze. Sa Amerima cije specijalizovane firme za naftnu industriju rade sa Rusima kojima su, kao, uveli sankcije.
    Ubijen Srbin na Kosovu? Ma nema frke, samo da vase drage Albance niko ne dira. Sta su oni ispunili od Briselskog sporazuma na ovamo? Nista, niti ce, ali nema veze.
    Onda se posle cudite sto se okrecemo Rusima, Kinezima, Turcima? Nema nista od ulaska Srbije od EU, bicemo kandidati doveka, ili dok neko ne kaze dosta i raskine SSP koji unistava Srbiju.
    Neka se zna i ovo: EU se nece boriti protiv unutrasnje korupcije u Srbiji, oni ce samo paziti da ne varamo njih, kao za ono prepakivanje secera. Nema ni besplatnog rucka ni pravne drzave na izvol'te.
    Ko hoce u EU, icice i srecan mu put. Pre no sto krenete da kritikujete Vucica, Dacica i ostale, setite se da oni uzivaju skoro jednoglasmu podrsku u inostranstvu. Kako znam? Pa u suprotnom bi opozicija bila mnogo jaca i organizovanija, a protesti ne bi prestajali...
  • Lala

    09.02.2018 09:08
    Crnjak
    Za mungilija

    Ti se sprdas sa Vojvodjanima, a usput zaboravljas inteligenciju srbijanaca iliti gedjovanaca..pleme koje je zaostalo u srednjem veku verujuci u priglupe mitove,tarabice,vucice,travare,veliku srbiju,crkvi i kao slag na torti jedini narod na ovoj planeti koji se skrivao za vreme pomracenja sunca. Mozda zato civilizovan svet i ne zeli da ima u svom drustvu jednog retarda koji sebe smatra nebeskim a u principu glup ko qurac.
  • Saruman

    09.02.2018 05:54
    Ko o čemu baba o uštipcima.

    I dalje trvrdim da imamo neke normalne ljude da usmeravaju ovu zemlju i da je organizuju, dà bi za 20tak god bili u pravcu švice. Bez eu, bez drugih nekih šarlatana, sami sa sobom.
    Ali ko god dođe na vlast isključivo živi za sebe od mandata do mandata i nije ih briga za zemlju i bolji život, nego iskljucivo za džipove, dvorce, vikendice i besplatno gorivo. Ovi sad su najgori do sada, definitivno pljačka veka. Toliko perfidna i ozakonjena pljačka da postaju bolesno zavisni ako se ne ugrade u svaki posao
  • piksu

    09.02.2018 02:31
    jesmo li sigurni?
    Ovi pritisci koji se vrše na Srbiju, sve više liče na ucenjivanje. Taman se ispuni jedan uslov, a oni smisle tri nova. Jesu li tražili Miloševića? Pa Mladića, pa Karađžića...
    Sad očekuju i mentalitet da menjamo!Reklo bi se da imamo puno mazohističkog u sebi.
    Da li stvarno želimo da nam Nemačka kroji sudbinu?
    Englezi to nisu dugo mogli podneti.
  • dado

    09.02.2018 01:13
    Ma ovo vise lici na sprdnju... Godinama samo postavljaju iste uslove i ovo je samo ono sto ponavaljaju do sada.. A 2025, bez ikakvih ustupaka... ako, ako i ako... a u stvarnosti EU je veoma zainteresovana da Srbija bude u EU, jer se plase moguceg uticaja Rusije. U Kineskim gradovima 900 eura plata, u Rusiji dvostruko veca nego kod nas, a istocni blok EU godinama na kanapu i na kolenima... pa ko je ovde lud, zasto se mi radujemo ovoj vesti?
  • Talac

    08.02.2018 23:37
    Realno, Evropi nije lako sa Balkanom. I ako ga inkorporiraju ne valja, jednako kao i ako ga ostave "pred vratima". Asimilacija je na duze staze svakako bolji put od izolacije, jer je bolje pacifikovati divlja plemena nego imati vecitu nestabilnost odmah ispred vrata. Za moju generaciju (dete 70-tih) je vec kasno, 30 godina smo izgubili u glupostima (ratovima, mitovima i legendama). Medjutim i omladina koja se radjala u doba Slobe i izolacije je takodje izgubljena jer mi se cini da u jos manjem procentu shvata koje su prednosti zivota u uredjenoj zajednici evropskih naorda. Sve u svemu, nisam optimista, region moze da napreduje samo nekom brzom "ad-hoc aneksijom", odnosno da se sve izvede toliko brzo da nacionalisti ne stignu da se osveste.
  • Мунгос

    08.02.2018 23:32
    Господин комесар Јоханес Хан је увек био пријатељски расположен, пун позитивне енергије и отворена срца за једно одрживо пријатељско приступање Европској Унији.
    Али велике сметње постоје у одбијању земаља приступника да промене свест, ма колико то била заостала и оптерећујућа свест.
    Поштовани Јоханес Хан појма нема колико је то проблема ако на пример једном Војвођанеру покушаш да промениш свест. Тај годинама сања као мору Јогурт револуцију, ко сме и да покуша да му мења ту заосталу свест и амортизује резидуалну аутономашку енергију. Ићи у Европу са таквим проблематичним становништвом се никако не исплати.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna