Autor: Ivana Petrović (Radio City - Niš)

Info
14.02.2018.
10:18 > 10:20
Kada je, pre sedam godina UNESCO odlučio da 13. februar proglasi Svetskim danom radija, mnoge zaljubljenike u magičnu zvučnu kutiju je to i obradovalo, ali i rastužilo.
  • Vlada

    14.02.2018 14:29
    Evolucija
    Ja nekako mislim da radio ne izumire, vec izumire nacin prenosa radija. Polako se isti seli na internet, posto takse i ostale dozvole za odrzavanje FM frekvencije su nenormalne postale. Polako je intermet postao dostupan u svakom kutku grada, a uz malu naknadu novcanu, nosimo ga sa sobom 24/7.
    Dosta kvalitetnih emisija moze da se nadje, i te emisije uglavnom finansiraju sami slušaoci. Dobar primer takve prakse je svakako jutarnja emisija Daska i Mladje na njihovom internet portalu.
  • БЛОК

    14.02.2018 13:36
    202
    Наша бројка 202јка :)
  • Radioman

    14.02.2018 11:14
    U poslednje vreme (zadnjih nekoliko godina) sve vise i vise slusam radio, a pravo otkrovenje za mene je bio radio beograd 2. Nisam mogao da verujem da tako nesto jos postoji, jedan radio gde obrazovani i strucni ljudi razgovaraju o raznim temama istorijskog, kulturnog sadrzaja, o knjizevnosti, muzici, lingvistici, gde se pusta divna muzika (emisija Zikice Simica je poseban biser), a ne libe se da zadju i u politicke vode, ako je emisija takva, i pristupe desavanjima sa objektivnog stanovista. Slusajuci radio bg2 upoznao sam mnoga knjizevna dela i muzike koje verovatno ne bih upoznao da nije ovog radija. Za mene je radio bg2 prava oaza ne samo u svetu radija vec i u ovom sumornom danasnjem svetu uopste.
  • Slušalac

    14.02.2018 10:24
    A šta je to radio?
    Ja slušam isključivo internet radio gde je samo i jedino muzika.
    Čim se pojavi pokušaj reklame ili samoreklamiranja, selim se na drugu stanicu.
    Toliko o nauci o lažima, marketingu, agresiji i školovanju za marketing.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna