Autor: Fonet

Info
14.02.2018.
14:51 > 15:14
Osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je krivične i prekršajne prijave protiv Marka Gajinovića iz Beograda i više N.N. lica zbog izazivanja nacionalne, verske i rasne mržnje i netrpeljivosti, kao i kršenja Zakona o zabrani manifestacija neonacističkih ili fašističkih organizacija, saopštilo je tužilaštvo.
  • Cane liman

    14.02.2018 19:56
    Jeb... mi se bavimosa partizanima i cetnicima oooo a i ovi nacisti su bolesnici pravac u lazu lazarevica...
  • Marketing

    14.02.2018 15:40
    televizije DB
    Opa, čita DB web stranice i komentare, pa reaguje. Polaskan sam.

    Samo da ukažem na detalj da su prvo bila dva nebitna skupa, ali suparnička sa dijametralno različitim stavovima, u istom danu i gradu... Eto tako niotkud. Teme OD PRE OSAM DECENIJA!!!
    Zatim o tome se piše i troši dragoceno vreme. Narod se pali. Mada, neki ljudi ukazuju da su sve te grupe, koje uredno dobijaju novac "niotkud", baš aktivne kada smetaju. Slučajno.
    Taj obrazac se ponavlja iz dana u dan već nekoliko decenija.
    Zatim tišina. Kao ništa, idemo dalje. A evo nakon žalbi naroda i nekih novinara (ne svih!), kao neke prijave.

    Svi smo do sada naučili da su prijave... pa... za fioku! Pa tamo stoje, dok jednog dana N.N. lice ne završi kao beživotno telo na ulici. Onda krenu naslovi: "Imao 35 prijava!" ... "Ko je ozloglašeni taj i taj što je nastradao u obračunu" ... "Saznajemo: bio bilzak sa Pacovom i Budalom" ...

    Znači... ova vest je, onako... Sa tom prijavom mogu da obršu guzicu ako im ponestane papira u WC-u. Izvinjavam se na izrazu.

    Jedno je sigurno. Te grupe organizuju službe, a drugo je sigurno da idu izbori za BG, koji su dosta bitni. Zato mogu da se pročitaju gomile vesti o hapšenjima zlih švercera: 5kg duvana, 5kg marihuane, jedan ručni sat, 3 zlatna lanca, zli inspektor, zli korumpirani policajac itd.

    Sve je jedan zabavni program, koji služi da pokaže kako se nešto radi, kao postoji država i institucije. A ono... već su i kokoške u ovoj državi naučile da je sve to predizborni reklamni program.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna